به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، تازه نگه داشتن غذاها به ویژه غذاهای دریایی امری مهم است زیرا آنها میتوانند به باکتریهای سمی آلوده شوند.
براساس گزارش «نیواطلس»، به همین منظور دانشمندان یک ورقه بسیار نازک ضد باکتری شفافی را ساختند که غذاهای دریایی را میپوشاند و قابل خوردن است.
این تحقیق توسط دانشمندان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، دانشگاه کاستسارت، دانشگاه سونکلا و موسسه علمی و فناوری تایلند انجام شد.
جنس این ورقه ژلاتین شفافی است که از «مانیوک» مشتق از نشانسته، پلیمر سازگار با محیط زیست PBAT و عوامل آنتیباکتریال Nisin Z و LAE ساخته شده است.
طبق این گزارش، تکههای غذاهای دریایی به این ژل آغشته شده و پس از خشک شدن به یک شکل مناسبی از لایه انعطافپذیر تبدیل میشود. سپس این تکهها را بستهبندی کرده و فریز میکنند. زمانی که این غذاها در انبار قرار میگیرند، آنتیباکتریها به تدریج اقدام به کشتن هر گونه میکروب مضر میکنند.
انتهای پیام/