به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، خانواده شهدای ترور کشور در نامهای سرگشاده به سفیر دانمارک در ایران، مراتب اعتراض خود را به حمایتهای دولت این کشور از گروههای تروریستی و جداییطلب اعلام کردند. خانواده شهدای ترور کشور این نامه را در اعتراض به حضور تعدادی از گروههای تروریستی و جداییطلب استان خوزستان که در سالهای گذشته دهها عملیات تروریستی و خرابکارانه داشتهاند برای نماینده دولت پادشاهی دانمارک در ایران ارسال کردهاند.
گروههای تروریستی تجزیهطلب در خوزستان در آخرین اقدام خود مسئولیت حمله تروریستی ۳۰ شهریور سال جاری در اهواز را بر عهده گرفته بودند. علاوهبراینکه این گروهها اخیرا اقدام به برگزاری نشستی در دانمارک کردهاند.
متن کامل نامه سرگشاده خانواده شهدای ترور به شرح ذیل است:
جناب آقای دنی انان
سفیر محترم پادشاهی دانمارک در ایران
با سلام
حادثه تلخ و تروریستی اهواز در ۲۲ سپتامبر سال جاری که نزدیک به ۱۰۰ تن از شهروندان ایرانی در آن کشته و زخمی شدند بهانهای برای نگارش این نامه برای جنابعالی به عنوان نماینده دولت دانمارک در ایران شد.
کشورمان، ایران از سال ۱۹۷۹ و همزمان با پیروزی انقلاب، تاکنون قربانی حجم بالایی از اقدامات خرابکارانه و عملیات تروریستی بوده است که در آنها علاوه بر تخریب زیر ساختهای کشور، متأسفانه بیش از ۱۷۰۰۰ تن از شهروندان نیز جان خود را از دست داده اند و هزاران نفر دیگر نیز با مجروحیتهای دائمی مواجه شده اند.
مبارزه همه جانبه کشور در سالهای پیروزی انقلاب با تروریستها باعث نابودی بخشی از آنها و تضعیف بخشی دیگر از آنان گردید؛ بنابراین این گروهها با حمایت از برخی کشورهای منطقه و برخی کشورهای غربی، اقدام به انتقال پایگاههای خود به آن کشورها کردند و از آنجا اقدام به برنامه ریزی برای ارتکاب عملیات تروریستی در کشورمان کردند که متأسفانه تاکنون نیز ادامه دارد.
در میان برخی از کشورهای اروپایی که خاک خود را در اختیار این گروههای خشونت طلب و تروریست قرار دادند، دانمارک نیز وجود دارد.
جناب آقای سفیر.
متأسفانه کشور شما در پناه دادن به تروریستهای ایرانی سابقه خوبی ندارد و سوابق آن نیز به چند دهه قبل و همزمان با پناه دادن به تعدادی از اعضای سازمان تروریستی مجاهدین خلق که برای مدتهای طولانی در فهرست گروههای تروریستی برخی کشورهای جهان و همچنین اتحادیه اروپا بود و همچنین حضور گروههای تجزیه طلب تروریست استان خوزستان، باز میگردد.
این گروههای جنایتکار علاوه بر تجزیه طلبی، اقدامات گسترده تروریستی نیز انجام داده اند و این موضوع عمق فاجعه حمایت کپنهاک از آنها را بیشتر عیان میکند.
حمله به سفارت ایران در لندن و گروگان گیری کارکنان سفارت، بمب گذاری در فرمانداریهای اهواز، آبادان و دزفول، بمب گذاری در سازمان مدیریت و برنامه ریزی اهواز، بمب گذاری در سازمان مسکن و شهرسازی اهواز، بمب گذاری در شرکت طرح توسعه نیشکر خوزستان، انفجار خطوط لوله نفت آبادان، بمب گذاری در اداره کل منابع طبیعی استان خوزستان، بمب گذاری در خیابان نادری اهواز در ماه رمضان، بمب گذاری در بانک سامان منطقه کیان پارس اهواز، حمله مسلحانه به اتوبوسهای کاروان مناطق گردشگری استان خوزستان موسوم به راهیان نور، بخشی از جنایات تروریستی گروههای تجزیه طلب ساکن در کشور دانمارک مانند «حرکة النضال العربی لتحریر الأحواز» است.
علاوه بر اینها برگزاری نشستها و اقدامات برنامه ریزی برای عملیات تخریب و ترور در ایران را نیز باید افزود و آخرین آنها تا این لحظه همان حادثه ۳۱ شهریور ماه سال جاری اهواز بوده است که این گروهها مسؤولیت آن را بر عهده گرفته اند.
عقل و منطق میگوید که بدون حمایت دانمارک از این گروه ها، آنها به هیچ وجه نمیتوانند به فعالیت آزادانه و طراحی اقدامات تروریستی و خشونت آمیز بپردازند؛ بنابراین این حق خانوادههای قربانیان ترور و خشونت این گروهها در ایران است که انگشت اتهام را نخست به سمت دولت دانمارک نشانه بگیرند.
کشور شما بدون توجه به سابقه تروریستی این گروه ها، خاکش را در اختیار آنها قرار داده است و این موضوع به طور مستقیم و رسمی به معنای حمایت دانمارک از اقدامات آنها در کشتار صدها شهروند ایرانی تلقی میشود.
جناب آقای انان.
پرسش ما از شما این است که اگر حادثه حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح ایران در ۳۱ شهریور برای اتباع کشور شما رخ میداد آیا دولت دانمارک باز هم این برخورد سهل انگارانه را با عناصر گروه تروریستی حرکة النضال انجام میداد یا خیر و اساسا چه نوع اقداماتی را در دستور کار خود قرار میداد؟! افکار عمومی در ایران به شدت به دنبال شنیدن پاسخ شماست.
جناب آقای سفیر.
خانوادههای قربانیان حوادث تروریستی که توسط گروههای تروریست ساکن در دانمارک انجام شده به خصوص بازماندگان حادثه اخیر اهواز، با کمک تعدادی از حقوقدانان، اقدام به تشکیل پروندههای قضایی برای محاکمه عاملان این حادثه کرده اند و روند آنها نیز به زودی آغاز میشود.
مردم ایران همواره در همه حوادث تروریستی که در سالهای اخیر توسط گروههای تروریستی افراط گرا در اروپا رخ داده است با شهروندان اروپایی همدردی کرده اند و تروریسم را در هر جای دنیا و با هرعنوانی محکوم کرده اند، بنابراین در اقدامی جوانمردانه انتظار داریم که دولت شما نیز پاسخ این همدردی شهروندان ایرانی را با برخورد جدی با تروریستها بدهد، نه حمایت از تروریست ها.
آقای انان.
در پایان لازم میدانیم این نکته را یادآوری کنیم که عدم برخورد جدی کشورهای اروپایی با تروریستهای داعش، باعث ارتکاب تعداد زیادی عملیات تروریستی در شهرهای اروپایی شد. تروریسم نه ایدئولوژی میشناسد و نه جغرافیا. تروریستهایی که با عناصر روان پریش خود به مردم بی گناه حمله میکنند این توانایی را دارند که آنها را در هر نقطهای از دنیا به کار بگیرند؛ بنابراین معتقدیم از تجربه عملیاتهای داعش در اروپا باید درس بگیرید و مانع از فعالیت این گروهها و هواداران آنها شوید.
با تقدیم احترامات فائقه
خانواده شهدای ترور ایران
۱۸ دسامبر ۲۰۱۸
انتهای پیام/