به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، در ابتدای این جلسه که ۲۷ آذر تشکیل شد، نگهبان مدیر کل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان شهرداری ها و دهیاری ها طی سخنانی با بیان اینکه بررسی و سنجش عملکرد شهرداری و نحوه ارایه خدمات آنها در میزان رضایت شهروندان از این نهاد عمومی غیر دولتی تاثیر گذار است، گفت: با توجه به تکالیف سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور در زمینه نظارت بر شهرداری ها و با توجه به تنوع فعالیت های شهرداری ها و افزایش روز افزون انتظارات مردمی از آنها باید به نتایج این فعالیت ها در حوزه های شهر سازی، خدمات شهری شامل مدیریت پسماندها و آتش نشانی و امور ایمنی و فضای سبز، حمل و نقل و ترافیک شهری و موضوعات حقوقی و مالی و بودجه واعتبارات و منابع انسانی توجه لازم داشته باشیم.
در ادامه پس از تبادل نظر حاضرین، مقرر شد ارزیابی شهرداریهای کشور در سال آینده از طریق سامانه انجام پذیرد و نیز کارگروه ارزیابی عملکرد شهرداریها با مشارکت استانداریها تشکیل شود.
همچنین اعلام شد که تمامی شهرداری ها در این طرح در گروه هایی با درجه ۱-۲-۳و۴-۵و۶-۷-۸و۹-۱۰و۱۱-۱۲ رتبه بندی خواهند شد.
برنامه ریزی برای بهره گیری از یافته های مطالعات علمی دانشگاهی صورت گرفته در زمینه ارزیابی عملکرد شهرداری ها، دعوت از صاحب نظران این حوزه، اعم از مدیران و کارشناسان صاحب نظر شهرداری ها، شوراها و استانداری ها و استادان و پژوهشگران، برای حضور در جلسات آتی کارگروه از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.
در این جلسه مقرر شد از مدیران کل دفاتر فنی و برنامه ریزی عمرانی و شوراهای وزارت کشور برای حضور در جلسات آتی کارگروه دعوت شود.
این جلسه با حضور نگهبان مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و کارشناسان این دفتر، رجب صلاحی مدیر کل دفتر حمل ونقل ریلی، راضی سرپرست دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات شهری، مهدیزاده معاون دفتر برنامه ریزی و توسعه مدیریت شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری ها تشکیل شد.
دستور جلسه آتی این کارگروه که هر دو هفته یکبار تشکیل می شود «راستی آزمایی ارزیابی عملکرد» و ادامه مباحث مطرح شده در این جلسه است.
انتهای پیام/