دو کارگاه غیر مجاز تولید مواد غذایی در مشهد شناسایی و پلمپ شد.
رییس مرکز بهداشت شماره دو مشهد گفت: بر اساس گزارش های مردمی دو کارگاه غیر مجاز تولید مواد غذایی در مناطق زیر پوشش این مرکز شناسایی و بیش از سه تن مواد غذایی غیر قابل مصرف از آنان جمع آوری و ضبط شد.
دکتر علی اصغر محمودی افزود: کارگاهی که به صورت غیر مجاز اقدام به تولید مواد اولیه کباب و توزیع آن درکبابی ها می کرد شناسایی و با متخلفان برخورد قانونی شد.
وی گفت: دراین بازرسی، دامپزشکی با نمونه برداری از مواد پروتئینی و اقلام موجود در سردخانه این مواد(بیش از سه تن) تابررسی نتایج نهایی آزمایش ودستوردادگاه، پلمپ شد.
رییس مرکز بهداشت شماره دو مشهد افزود: باتوجه به خطرانتقال بیماریهای مشترک انسان ودام ازطریق گوشت آلوده، مراکزعرضه فرآوردهای خام دامی و مراکزطبخ موادغذایی بایدازفرآورده های مورد تایید دامپزشکی استفاده کنند.
همچنین براساس گزارش مردمی کارگاه غیرمجاز تولید و توزیع نقل درمنطقه گلشهر شناسایی و از آن 72 کیلوگرم نقل، بادام زمینی کپک زده و ضایعات نقل جمع آوری شد.
محمودی گفت: در مجموع دو نفر به مراجع قضایی معرفی شدند.