به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، براساس تحلیل آخرین دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، امروز با فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی کشور، استانهای واقع در شمال غرب، جنوب غرب، غرب، بخشهایی از مرکز، استانهای قزوین، البرز و تهران و غرب خزر شاهد بارش باران و وزش باد هستیم که بارشها در مناطق کوهستانی به شکل برف است.
امروز پنج شنبه به سبب بارش شدید باران در استانهای لرستان، نیمه شمالی ایلام، غرب کرمانشاه و شمال خوزستان، آبگرفتگی معابر عمومی و احتمال سیلابی شدن مسیلها پیشبینی میشود که ضرورت دارد تمهیدات لازم از سوی هموطنان، سازمانهای امدادی و مدیریت بحران به کار گرفته شود.
فردا با تداوم بارشها، فعالیت سامانه بارشی به سواحل شرقی خزر، شمال شرق و شرق کشور گسترش مییابد و به تدریج از بعدازظهر فردا از فعالیت این سامانه بارشی در نیمه غربی کشور کاسته میشود.
روز شنبه در مناطقی از مرکز، شرق، شمال شرق و شرق خزر شاهد بارش باران هستیم.
دریای خزر از بعدازظهر فردا تا ظهر شنبه مواج است، همچنین خلیج فارس و غرب تنگه هرمز از بعدازظهر جمعه و روز شنبه مواجه خواهد بود.
بر این اساس، فردا جمعه آسمان تهران نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی، گاهی بارش پراکنده و وزش باد و در بعدازظهر افزایش باد پیشبینی میشود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۱۲ و ۲ درجه خواهد بود.
فردا بندرعباس با بیشینه دمای ۲۷ درجه بالای صفر گرمتری مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۷ درجه زیر صفر و همدان با کمینه دمای ۶ درجه زیر صفر سردترین مراکز استان خواهند بود.
میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهرماه ۹۷) تا روز ۲۴ آذرماه ۸۰.۶ میلیمتر ثبت شد، میزبان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۲۶.۲میلیمتر بود که بارش سال جاری ۲۰۷.۳درصد بیشتر از سال گذشته است.
میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۵۳.۵ میلیمتر بوده است که بارش سال جاری ۵۰.۷درصد بیشتر از سال بلندمدت است.
بیشترین میزان بارش در هفته دوازدهم سال زراعی متعلق به منطقه مریوان در استان کردستان به میزان ۴۶.۵ میلیمتر بوده است.
میانگین گرمترین منطقه میناب در استان هرمزگان به میزان ۲۹درجه سلسیوس و سردترین منطقه شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری به میزان منفی ۷.۷درجه سلسیوس بوده است.
کاربران همچنین میتوانند جزئیات بیشتری از خبرنامه هفتگی هواشناسی کشاورزی را از اینجا مشاهده کنند.
انتهای پیام/