عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: اصلاح طلبی از دو دهه قبل به عنوان یک جنبش تلاش برای کسب قدرت و بر مبنای سهم خواهی شکل گرفت و فاقد نگرش مشترک در اداره کشور است.
محمد مهدی اسلامی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اصلاح طلبان جناحی برخواسته از یک تفکر دقیق برای اداره کشور نیست و اعضای آن در عرصههای گوناگون سیاسی، اقتصادی و ... در مبانی دچار اختلاف و حتی گاهی تضاد دیدگاهی هستند.
وی با اشاره به وجود گرایشهای چپ اقتصادی تا لیبرال افراطی در حلقه اول این جناح در سال ۷۶، خاطر نشان کرد: آنچه این گروهها را طی دو دهه گذشته کنار هم حفظ کرده است، تقابل آنها با جناح ارزش گرا است.
اسلامی چگونگی همزیستی این گروهها در کنار هم را با مدل تقسیم قدرت دانست و اظهارکرد: مکانیسم انتخاب شهردار تهران در دوره فعلی به عنوان نمونهای جدید از این الگو است تاجایی که برخی اصلاح طلبان هم بر کنارماندن اصل شایسته سالاری در این روند و اصالت منافع باندی معترض بودند.
مدیر مسئول هفته نامه شما هیاهوی رسانهای گسترده اصلاح طلبان علیه دولت در مقاطعی را یک شگرد سهم خواهانه دانست و افزود: اصلاح خود میدانند که عملکرد این دولت در افکار عمومی به پای آنها نوشته خواهد شد، اما گاهی با ژست عبور از روحانی و گاهی با ژست حمایت از او در تلاش برای گرفتن امتیازهای بیشتر و در کنار آن القای این ذهنیت جعلی هستند که آنها چندان هم در دولت مشارکت نداشته اند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با انتقاد از عدم به کارگیری «حزب محوری» به جای «باندگرایی» گفت: متأسفانه نه در اقدامات دولت از جمله تدوین «قانون احزاب» اثر جدی از بها دادن به تحزب در اداره کشور را شاهد هستیم و نه در مدعیان تحزب در اصلاح طلبان رفتارهای حزبی همچون کادرسازی و تدوین برنامه برای اداره کشور را میبینیم.
انتهای پیام/