به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانشبنیان در راستای ارائه خدمات نوین در عرصه تولید و عرضه بخشی از مواد اولیه و افزودنی های مورد نیاز صنایع غذائی، اقدام به سرمایه گذاری در زمینه تولید بهبود دهنده های صنایع پخت بر پایه امولسیفایرها و آنزیم ها کرده است.
هدف این شرکت به عنوان نخستین تولید کننده ایرانی کیک ژل، علاوه بر تأمین بهبود دهنده ها، مشارکت در بالا بردن کیفیت و افزایش سهم بازار محصولات تولیدکنندگان ایرانی است.
این شرکت با تکیه بر دانش فنی روز دنیا، پرسنل مجرب، مجهز بودن به واحدهای مختلف آزمایشگاهی،R&D، پایلوت و دارا بودن پروانه تحقیق و توسعه و همچنین گواهینامه های ISO 9001-2008، HACCP و ISO 22000 در راستای اهداف تعیین شده و ارتقاء سطح کیفیت محصولات خود گام بر می دارد.
مرتضی ارفعی مدیر عامل این شرکت با اشاره به تولیدات این شرکت، گفت: از اثرات این بهبود دهنده ها می توان به افزایش زمان تازگی یا ماندگاری، ایجاد بافت ریز و نرم و یکنواخت، افزایش حجم و به طور کلی بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی اشاره کرد. هر یک از تولیدات با توجه به نوع محصول نهایی دارای کاربری ویژه است.
وی افزود: امولژل، SLE(افزایش دهنده ماندگاری)، بیکینگ پودرها، کرم مغزی، پودر تخم مرغ، بهبود دهنده بیسکویت، روغن های جداکننده از قالب اکتیو، بهبود دهنده شیرینی های لایه ای و بهبوبد دهنده محصولات تخمیری از جمله محصولات تولیدی شرکت ما است.
انتهای پیام/