یک روانشناس گفت: والدینی که به فرزندان خود وابستگی افراطی دارند بذر مشکلاتی مانند خود بیمار انگاری و خودآزاری را در فرزندانشان میکارند.
وحید اکبری کارشناس ارشد روانشناس بالینی با اشاره به وابستگی شدید والدین به فرزندان اظهار کرد: والدین با تزریق نگرانی در ذهن فرزندانشان، آنها را به خود وابسته میکنند.
وی با بیان اینکه آنها با چنین رفتاری بال و پر فرزند خود را می چیند تا برای همیشه زمین گیر شود و هوس پریدن از لانه به سرش نزند، افزود: والدین آنقدر فرزندانشان را از عوارض سرماخوردگی می ترساند که آنها با اولین نشانههای یک سرماخوردگی خفیف به شدت احساس ناتوانی میکنند.
این کارشناس ارشد روانشناس بالینی ادامه داد: همین والدین از ضعف و ناتوانی فرزند خود شکایت میکنند که او قادر به مراقبت از خود نیست و ناچارند بار پرستاری از او را به دوش بکشند.
اکبری با اشاره به اینکه پسرانی که مادر وابسته ساز دارند، هر چه بوی جدایی از مادر را بدهد دچار تردید و دودلی میشوند، گفت: این مردها در ازدواج دچار تردید حیرتآوری هستند. آنها افراد متعددی را برای ازدواج مورد بررسی قرار میدهند و با وجود ارزیابیهای مکرر و دوران آشنایی طولانی باز هم نمی توانند به راحتی برای ازدواج تصمیم بگیرند.
این روانشناس با اشاره به اینکه این افراد به سختی ازدواج میکنند، گفت: آنها در صورتی که تصمیم به ازدواج بگیرند، پس از ازدواج هم به آغوش مادر می روند و از بدرفتاریهای همسرشان به او شکایت میکنند.
اکبری گفت: والدینی که به فرزندان خود وابستگی افراطی دارند بذر مشکلاتی مانند خود بیمار انگاری و خودآزاری را در فرزندانشان می کارند.