به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، حسینی نماینده دادستان تهران در جلسه رسیدگی به اتهامات علیاکبر عمارت متهم بانکی بیان کرد: متهم در ازای پرداخت 10 درصد از ضمانتنامهها به عنوان پیشپرداخت مصوبات صادره را به شرکت ذوب آهن و میلگرد سیرجان انتقال داده است.
وی ادامه داد: سبب گزارش اداره اطلاعات استان پس از کشف ضمانتنامهها مشخص شد که تخلفاتی شکل گرفته و در آذر ماه سال 92 تحقیقات آغاز شده؛ با توجه به امکان فرار متهم و همدستانش ممنوعالخروجی برای آنها صادر شد و علیاکبر عمارت و تیکدری بازداشت شدند.
نماینده دادستان با بیان اینکه متهم در ابتدا تلاش میکرد مجموع عملیات مجرمانه را اقدامات خیرخواهانه عنوان کند، گفت: این فرد اقدامات را با عنوان کمک به وضعیت اقتصادی و همچنین واحدهای تولیدی تعطیل انجام داده است ولی اقدامات مجرمانه به اثبات رسیده است که اموال عمومی را به یغما برده و موجب هدررفت آن شده است.
وی افزود: صدور 691 چک بانکی بدون پشتوانه در پرونده وجود دارد. 89 فقره ضمانتنامه که فاقد مصوبه و صوری بوده است نیز در پرونده موجود است؛ لذا جرائم دیگری در پرونده متهمان وجود دارد و همچنان پرونده در دست رسیدگی است.
نماینده دادستان با بیان اینکه شعبه چهارم دیوان عالی کشور اقدام به انتقال پرونده به دادگاه ویژه کرده است، افزود: بنا بر عناوین اتهامی مجموع رفتارهای ارتکابی موجب اخلال در نظام اقتصادی شده است. در نتیجه پس از حضور متهم در محل شعبه بانک تجارت تختی و بررسی گزارشها مشخص شد چکهای موجود به حساب صندوق قرضالحسنه رسالت و شرکت هواپیمایی ماهان انتقال یافته است؛ همچنین بنا بر گزارشی از مدیریت امور بازرسی بانک تجارت مشخص شد حساب مشتریان فاقد موجودی بوده است.
وی اظهار داشت: لاشه چکهای بدون موجودی به شعبه تختی واصل شد و عددی در چکها قید شده که از عدد مندرج در لاشه سه صفر کمتر دارد. نام برده در طول سال به جز دو ماه پایانی روزانه به مبلغ 30 میلیارد تومان در وجه بانک رسالت چک صادر کرده است.
ادامه دارد.../