به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، حسین حسینی کودشکی معاون پژوهشوفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جایگاه علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در بین دانشگاههای داخلی و همچنین خارجی را قابل قبول و موفق توصیف کرد و گفت: بر اساس رتبه بندی QS این دانشگاه توانست از نظر علمی رتبه ۲۸ را در بین دانشگاههای دنیا به دست بیاورد. در واقع در عرصه داخلی نیز در بسیاری از شاخصهای رتبه بندی همواره در جایگاه برتر قرار داریم. بنابراین دانشگاه صنعتی امیرکبیر دستاوردهای خوبی در عرصه علمی و پژوهشی از آن خود کرده است.
وی در ادامه از امکان همکاری علمی و پژوهشی اساتید دانشگاههای دیگر با دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و گفت: بر اساس برنامهای که تدوین شده فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاههای کشور میتوانند هفتهای دو روز با دانشگاه صنعتی امیر کبیر در عرصههای مختلف علمی و پژوهشی به عنوان" همکار پژوهشگر" همکاری داشته باشند.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیر کبیر به مهمترین اولویتهای کشور در عرصه پژوهش اشاره کرد و گفت: حوزههایی نظیر آب، انرژی، سلامت، ایمنی و محیط زیست هم اولویت اصلی کشور در عرصه پژوهشی است که نیاز است دانشگاهها برنامهها و رویکردهای پژوهشی خود را بر اساس این محورهای اصلی که وزارت علوم نیز بر آن تاکید دارد قرار بدهند.
به گفته وی خوشبختانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نظر تولیدات علمی، افزایش شرکتهای دانش بنیان، تبادل دانشجویان و اساتید با کشورهای اروپایی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، مشارکت با دانشگاههای خارج از کشور، ارتباط پایاننامهها و صنعت و قراردادهای پژوهشی موفقیتهای خوبی را کسب کرده و این دستاوردها بدون استفاده از ظرفیتهای اساسی و توانمندیهای موجود در دانشگاهها امکان پذیر نبود.
معاون پژوهشی دانشگاه امیر کبیر اولویتهای پژوهشی را مورد توجه مسئولان دانشگاه عنوان کرد و گفت: در این راستا امسال حدود هشت نفر همکار پژوهشگر در دانشگاه امیر کبیر جذب شدهاند.
حسینی با اشاره به طرح مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: این طرح یکی از مهمترین طرحهای پژوهشی دانشگاه است که بودجه آن در سال ۹۸ در سازمان برنامه و بودجه بررسی میشود. امیدواریم با تایید این طرح توسط شورای عالی اقتصاد و همچنین مشارکت با طرفهای خارجی بتوانیم این مرکز را در سال آینده راه اندازی کنیم تا بر اساس آن خدمات آزمایشگاهی به دانشگاهیان، صنعت و ... ارائه شود و همچنین فضایی باز برای عرصه استارتآپها در حوزه آزمایشگاهی ایجاد شود.
گفتنی است در این مراسم از 47 پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر به عمل امد.
امتهای پیام/