نوشیدنی انرژی‌زای ارگانیک زعفران در سالن دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری از سوم دی‌ماه در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شده و تا ششم دی‌ماه ادامه دارد.

محققان دانشگاه آزاد در این نمایشگاه نوعی نوشیدنی انرژی‌زای ارگانیک زعفران ارائه کردند که این نوشیدنی یک نوع محرک به حساب می‌آید که در این نوشیدنی از مشتقات زعفران به جای کافئین به عنوان محرک استفاده شده است. 

این محصول مشابه داخلی و خارجی ندارد و همچنین مضرات نوشیدنی‌های کافئین‌دار را نیز ندارد.

این اختراع امکان بردن حلال به دما و فشار معین و سپس آزادسازی جامدات و تشکیل محلول با استفاده از یک هِد آزادسازی کنترل شده را میسر کرده است.

انتهای پیام/