به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، در پی طرح شکایت یکی از شهروندان با موضوع برداشت غیرمجاز از حساب بانکی ایشان، کارآگاهان پلیس فتا در بررسی حساب بانکی متعلق به مالباخته موفق به شناسایی یک مغازه طلافروشی در منطقه افسریه شدند که طی آن خانمی جوان به همراه فرزندِ خردسالش به مغازه طلافروشی مراجعه و اقدام به خرید یک رشته دستبندِ طلا به ارزش تقریبی4 میلیون تومان کرده و این برداشت پول از حساب مالباخته در شرایطی صورت گرفته بود که کارت عابربانک عملا در اختیار خود مالباخته قرار داشت.
در ادامه رسیدگی به پرونده و طرح شکایتهای مشابه از سوی تعداد دیگری از مالباختگان بویژه در مناطق جنوب شرق تهران که همگی آنها نیز به شیوهای مشابه مورد برداشت غیرمجاز از حساب بانکی شان قرار گرفته بودند، کارآگاهان پلیس فتا اطمینان پیدا کردند که گروهی از مجرمین با استفاده از دستگاه اسکیمر اقدام به سرقت اطلاعات حسابهای بانکی مالباختگان کرده و در ادامه با مراجعه به مراکز مختلف تجاری بویژه طلافروشیهای اقدام به برداشت پول از حسابهای آنها نمودند.
در تحقیقات تکمیلی از مالباختگان، همگی در اظهاراتی مشابه عنوان کردند که برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی پس از زمانی صورت گرفته است که تمامی آنها اقدام به خرید لباس و موادغذایی از یک دست فروش کرده و جهت پرداخت پول، عابربانک خود را به همره رمز عابربانک در اختیار این شخص قرار دادند.
با انجام اقدامات ویژه پلیسی، سرانجام متهم پرونده به عنوان یکی از مجرمین سابقه دار در پروندههای موسوم به اسکیمر شناسایی و پس از شناسایی مخفیگاهش در منطقه مسعودیه تهران و پیش از متواری شدن از این محل دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه متهم چندین عدد شناسنامه خام، تعدادی کارت شناسایی اعم از کارت ملی و کارت ملی هوشمند، گواهینامههای هوشمند متعلق به افراد غیر به همراه تعداد 100 عدد کارت خام سفید رنگ جهت جعل کارت های هوشمند به همراه چند عدد کارت هوشمند کپی شده، تعداد 25 عدد کارت بانکی کپی شده متعلق شهروندان و یک دستگاه اسکیمر و ... کشف شد.
سرهنگ تورج کاظمی با اشاره به ارزش 400 میلیون تومانی پرونده تا به این مرحله از رسیدگی به پرونده عنوان داشت: همزمان با دستگیری متهم پرونده، تاکنون 37 پرونده برداشت از حساب بانکی شهروندان مرتبط با حوزه جغرافیایی جنوب شرق تهران جهت رسیدگی به دادسرا 31 رایانهای ارسال گردیده و اقدامات جهت شناسایی دیگر شکات و مالباختگان در دستور کار این پلیس قرار دارد.
سرهنگ کاظمی با بیان برخی هشدارهای پلیسی عنوان داشت: از کلیه شهروندان عزیز تقاضامندیم به هیچ عنوان اصل و کپی مدارک شناسایی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند چراکه مجرمان حرفهای سایبری از این مدارک سوء استفاده مجرمانه خواهند کرد و تبعات آن دامنگیر شما خواهد شد.
سرهنگ کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت در پایان به شهروندان هشدار داد: استفاده از کارت های بانکی بجای پول نقد برای اغلب ما نهادینه شده و حالا دیگر بجای پول در کیفهای ما انواع کارت های بانکی جایگزین شده است؛ لذا توصیههای پلیس را جدی گرفته و هیچگاه کارت خود را به همراه رمز آن در اختیار فروشندگان و حتی دوستان و آشنایان جهت پرداخت قبوض و ... قرار ندهید و شهروندانی که برای پرداخت بها کالای خریداری شده خود از کارت های بانکی استفاده می نمایند، رمز کارت بانکی را شخصاً وارد کرده و درصورت مشاهده دستگاه اسکیمر و سخت افزارهای مشکوک سریعا رمز کارت خود را تغییر دهند.
انتهای پیام/