لزوم رفع آلودگی فاضلاب‌‌های منتهی به تصفیه‌خانه‌های جنوب تهران

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، احمد اسماعیلی‌راد معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری تهران در دومین جلسه ستاد پایش و کنترل محیط زیست شهر تهران گفت: موقعیت تهران به گونه‌ای است که با توجه به شرایط آب و هوایی آن از شرق تا غرب و جنوب تا شمال آن، مسیر عبور و مرور خودروها علی‌الخصوص سنگین است که این امر آلودگی‌های بسیاری در پی دارد.

وی افزود: باید حساسیت‌ها نسبت به پایش محیط زیست بیشتر شود و احساس مسؤولیتی که ما خواستار هستیم را علاوه بر مردم، سایر مسؤولان داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری تهران افزود:‌ در حال حاضر شرایط به گونه‌ای است که مردم آگاهی بیشتری نسبت به محیط زیست اطراف خود پیدا کرده و مطالبات بیشتری دارند. حال که طبیعت امسال نزول نعمات الهی را برای ما نسبت به سال قبل بیشتر گسترانیده ولی همچنان آلودگی‌ها نیز وجود دارد.

اسماعیلی‌راد بیان کرد: همگی ما مسؤول هستیم تا نسبت به رفع آلودگی که مشکلاتی را برای همه در سطح شهر و استان ایجاد می‌کند را برطرف کنیم زیرا اگر مشاهده می‌شود آلودگی هوا زیاد است این پدیده نتیجه علمکرد ما است که رفع آن باید توسط مسؤولین و سپس مردم انجام شود. در همین زمینه امیدواریم همه شهروندان تهران از ساکنان گرفته تا کارخانجات صنعتی و مسؤولان، رعایت شرایط هوا را داشته باشیم تا فرزندانمان از ما احساس رضایت پیدا کنند.

وی افزود: هر هفته باید برای ما هفته هوای پاک باشد و توجه به مسئله آلودگی هوا را بیشتر از قبل داشته باشیم. در حال حاضر برخی از واحدهایی که به آنها اعلام کردیم باید رویه خود را اصلاح کنند که این امر را انجام ندادند. در زمینه انفصال‌های فاضلاب و تخلیه آن در سطح شهر و آب‌های جاری مشاهده شد که اقداماتی در حال انجام است. در مسیر کنار اتوبان‌های شیخ‌فضل‌الله و شهید همت فاضلاب آزاد بسیاری وجود دارد که اقدامات جمع‌آوری برای آن کاملا انجام نشده است.

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری تهران در ادامه گفت: این فاضلاب‌ها که از طریق خط انتقال به تصفیه‌خانه‌های جنوب تهران منتقل می‌شوند طی مسیر انتقال آلودگی و بوهای نامطبوعی را ایجاد می‌کنند. لذا طرح ارتقای تصفیه‌خانه‌ها از اقداماتی است که در کنار تامین تصفیه‌خانه ثانویه بسیار مفید خواهد بود.

در ادامه این جلسه خانم آزمون از مرکز بهداشت تهران بیان کرد: در این جلسه که مهم‌ترین موضوع آلودگی است آبیاری زمین‌های کشاورزی توسط آب‌های آلوده مطرح نشد که لازم است به آن اشاره کنم. تنها در یک بخش از تهران 240 هکتار زمین کشاورزی توسط آب‌های آلوده آبیاری می‌شود که 14 هکتار از این میزان مربوط به کشت سبزی و صیفی‌جات و مابقی در زمینه کاشت گندم و جو استفاده می‌شود. لذا طبق آزمایش‌ها مشخص شد محصولاتی که از این آب‌ها حاصل می‌شوند آلوده هستند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی