«روحانی» حکیم دیروز و نخبه‌کوب امروز به روایت حسین مرعشی/ کاردستی میرسلیم در آستانه جشن چهل‌سالگی انقلاب اسلامی!

سرویس سیاست مشرق -  «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

*** 

«روحانی» حکیم دیروز و نخبه‌کوب امروز به روایت حسین مرعشی

«حسین مرعشی»، فعال اصلاح‌طلب و از حامیان اصلی رئیس‌جمهور روحانی در دو انتخابات گذشته ریاست‌جمهوری، به تازگی در بخشی از یک مصاحبه با روزنامه آرمان امروز گفته است:

«ترکیب عمومی دولت آقای هاشمی دولتی تکنوکرات و به عبارتی فن‌گرا بود. در دولت آقای روحانی این موضوع متفاوت است. البته آقای روحانی هیچ وقت قدرت آقای هاشمی را نداشته و نمی‌توانیم از وی انتظار داشته باشیم چرا که دستش بسته بوده است. در دولت آقای روحانی شاید سیاست اصلی این بوده که افرادی انتخاب شوند که حتما به لحاظ جناح سیاسی نه اصلاح‌طلب باشند، نه اصولگرا لذا افرادی برای دولت انتخاب شدند که در بهترین حالت نیروهای میانه‌اند و به طور کلی زبده‌گزینی و اینکه بهترین‌های کشور را در دولت جمع کنیم هدف نبوده، بلکه هدف این بوده که دولت بی‌دردسری باشد.»[1]

*مرعشی پیش از این نیز در اظهاراتی تند علیه روحانی اینطور گفته بود که دوستان ظرف یکسال 25 میلیون رأی را سوزاندند![2]

ما ولی در قبال این اظهارات تند و اپوزسیونی مرعشی علیه روحانی، 3 مورد از صحبت‌های عاشقانه مرعشی درباره رئیس‌جمهور که در دولت اول اعتدال اظهار شده‌اند را نیز به استحضار مخاطبان می‌رسانیم:

1_ مرعشی: صحبت‌های رییس جمهور در نشست خبری دیروز و مواضع‌شان در عرصه سیاست داخلی را حکیمانه، به جا و باصلابت می‌دانم... اطمینان دارم رییس جمهوری که توانست در طول ٢٣ ماه یکی از پیچیده‌ترین مسائل بین‌المللی ایران را با وجود همه مشکلات و محدودیت‌هایی که پیش رویش بود، حل کند، با ایستادگی بر مواضع قانونی خودش خواهد توانست فضای سیاست داخلی کشور را هم تجدید سازمان کند...رییس‌جمهور در این مدت هر چه گفتند کاملاً مبنای قانونی داشته و از آنجایی که ایشان مامور اجرای قانون اساسی است، حرفشان به‌جا و متین است.[3]

2_ مرعشی: من همینجا مردم را برای شرکت در جشن پیروزی رهبری، ملت و رئیس‌جمهور در پرونده هسته‌ای دعوت می‌کنم!

3_ مرعشی: دولت اعتدال در یکی از مهمترین عرصه‌هایی که اصلاح‌طلبان خواهان اصلاح در آن بودند، ‌یعنی سیاست خارجی، گام موفقیت‌آمیزی برداشته است. گام‌هایی که از همه‌ی گام‌هایی که ما در دوره اصلاحات فکر می‌کردیم، می‌توانیم موفقیت‌آمیز برداریم هم بلندتر است.[4]

*بدیهیست که اگر عشق مرعشی به روحانی تبدیل به تنفر شده و این جهان سراسر تناقض او ثمره یک عشق سابق بوده است؛ راه بیان تنفر و برائت‌جویی؛ اجرای تئاتر بالماسکه نیست.

آقای مرعشی و دوستان ایشان و خاصّه محمد خاتمی بعنوان پرچمدار اصلاح‌طلبان؛ جملگی مسئولیتی بیش از شخص آقای روحانی در بوجود آمدن وضع موجود کشور دارند.

چه اینکه آن همه بحر طویل‌های عاشقانه اصلاح‌طلبان برای روحانی و از جمله عاشقانه‌های اشاره شده مرعشی بود که دولت اعتدال را برای 8 سال در دامن مردم گذاشت....

لازم به توضیح است که مرعشی پیش از این طی اظهاراتی راه رفع مشکلات کشور را «رفع حصر» عنوان کرده بود!

***

کنایه نماینده اصلاح‌طلب به کاهش بودجه دفاعی؛ اولویت چیز دیگری است!

«محمدرضا تابش»، فعال اصلاح‌طلب و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مصاحبه با اعتمادآنلاین درباره کاهش بودجه دفاعی کشور توسط دولت گفته است:

اگر بودجه دفاعی فعلی را با 8 سال پیش مقایسه کنیم شاهد افزایش قابل توجهی هستیم! باید مبنا این باشد. در زمانی تحولی شد و از صندوق توسعه ملی پول کلانی به بودجه دفاعی دادیم اما نباید حالا بگوییم بودجه دفاعی کم شده است.

او با اشاره به کاهش 50 درصدی بودجه دفاعی کشور، تصریح می‌کند: بودجه دفاعی به نسبت خود کم نشده است.

تابش همچنین گفته است:

«باید به تنگناها و مضایق توجه کنیم. زمانیکه فرصت‌های شغلی از بین می‌رود و جوانان نمی‌توانند شغل مورد نیاز خود را متصدی شوند و علاوه بر این بسیاری از سرپرستان خانوار هم در حال حاضر شغلشان را از دست می‌دهند، باید مهمترین الویت دولت همانطور که رییس جمهور هم اشاره کرد حفظ معیشت و قدرت وضعیت اقتصادی مردم باشد و بعد از آن حمایت از تولید و اشتغال زایی.»[5]

*اگر آقای تابش نمی‌داند ما به ایشان عرض می‌کنیم که فردی که امنیت نداشته باشد، به شغل هم نیازی نخواهد داشت! ضمن اینکه گروگان نگه داشتن اشتغال مردم که وظیفه ذاتی بخش خصوصی و دولت است در مقابل فعالیت‌های دفاعی کشور نیز یک رفتار سخیف است.

همچنین استدلال مشعشع تابش مبنی بر اینکه باید بودجه دفاعی امسال را به نسبت 8 سال قبل سنجید! نیز مسئله‌ای نیست که نیاز به توضیح و تفسیر داشته باشد و بدیهیست که همین نگاه‌های عجیب است که بودجه دفاعی کشور را به نصف کاهش داده است.

از طرفی آگاهان کشور بایستی در این باره اظهار نظر کنند که آیا کاهش بودجه دفاعی کشور ربطی به انتقادات رئیس‌جمهور روحانی و ایضا اصلاح‌طلبان حامی ایشان از رزمایش‌های موشکی کشور و حضور نظامی و اقتصادی و سیاسی ایران در کشورهای غرب آسیا نیز دارد یا خیر؟

امر مسلم آنست که با نصف شدن بودجه دفاعی کشور، مسئولیت هرگونه خللی در پیشرفت امورات دفاعی کشور بر عهده مجلس و دولت اصلاح‌طلبان خواهد بود.

گزارش مشرق در همین زمینه را اینجا بخوانید:

راز اجرای دقیق وصیت هاشمی رفسنجانی برای «کاهش بودجه دفاعی»/ برخی مسئولان دولتی را از شورای عالی امنیت ملی اخراج کنید!

گفتنیست ایرنا گزارش داده است که عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور و رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور نیز ضمن بیان اینکه رویکرد عمومی بودجه 98 اطمینان بخش، مایه آرامش مردم و ثبات بازار است؛ بر «دفاع کارشناسی و منطقی دستگاه‌های مختلف اجرایی در رسانه‌ها از این بودجه» تأکید کرده است![6]

***

کاردستی میرسلیم در آستانه جشن پیروزی انقلاب اسلامی!

«سیدمصطفی میرسلیم»، از کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری 96، به تازگی در یک توییت نوشته است:

«شیوع کیف قاپی و انواع سرقتهای روزانه و رایانه‌ای و بی بندوباری و فحشاء و تجاهر به بی حجابی، و دروغ و تقلب نشانۀ پاسداری از انقلاب و برازندۀ چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب و احترام به ارزشهای آن نیست.»[7]

*متأسفانه میرسلیم اطلاعات درستی در این زمینه ارائه نکرده و گویا ایشان در جریان نیستند که بر طبق آمار رسمی کشور، میزان تمام جرائم در ایران طی 40 سال گذشته سیر کاملا نزولی داشته است.

از طرفی حتی اگر در اطراف میرسلیم هم چنین مسائلی شیوع داشته باشد اما مشخص نیست آقای میرسلیم مقولاتی مثل بی‌بندوباری یا فحشا و دروغ را چگونه اندازه‌گیری و سرشماری کرده است که اکنون درباره «شیوع» آنها! صحبت می‌کند.

ضمن اینکه از یک فعال سیاسی و مقام سابق دولتی بعید است که با حرف‌های ضعیف و فاقد استدلال و اتقان به تحلیل شرایط روز کشور بپردازد.

اتفاقا از ایشان انتظار بود که در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی با آمارهای موجود و صحیحی که وجود دارد به دفاع جانانه از انقلاب اسلامی بپردازد و مثلا ضمن اشاره به امنیت بیشتر ایران در دوران نظام اسلامی از مقولاتی مثل کاهش بیکاری در کشور طبق آمار، قرار داشتن ایران در جایگاه هجدهمین اقتصاد دنیا و نیز مقام اول ایران بعنوان یکی از کشورهای توصیه شده در جهان برای گردشگری صحبت کند.[8]

صحبت‌هایی که البته مشخص نیست چرا آقای میرسلیم از بیان آنها استنکاف کرده و به بیان صحبت‌هایی روی آورده که هیچیک دقیق نیستند و اساساً قابل اندازه‌گیری و سرشماری هم نیستند.

تلخ کردن کام مردم در آستانه جشن پیروزی چهلمین سال انقلاب اسلامی یکی از برنامه‌های جریان سیاسی خاص است.

***

1_http://www.armandaily.ir/fa/print/main/242980

2_ mshrgh.ir/890412

3_ http://magiran.com/npview.asp?ID=3217822

4_ https://www.farsnews.com/news/13940621001579

5_ https://etemaadonline.ir/content/254334

6_ http://www.irna.ir/fa/News/83146270

7_ khabaronline.ir/news/1216115

8_ khabaronline.ir/news/827178

برچسب ها:

سیاسی