به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، غلامرضا کاتب امروز در کنفرانس ملی بتن، آب، زلزله با بیان اینکه کیفیت بتن از سال 91 به این طرف ارتقاء یافته است،گفت: زمانی که پروژه مسکن مهر در کشور آغاز شد، مصرف بتن در کشور افزایش یافت، بنابر این معتقد هستیم، اگر چه کیفیت بتن در حال افزایش است اما هنوز با ایده مطلوب فاصله زیادی داریم.
کاتب افزود: انجمن بتن میتواند تحول بزرگی در ارتقاء کیفیت تولید بتن در کشور ایفا کند. بنابر این وجود سایر پروژههای راهسازی یک ظرفیت ایدهال برای بالا بردن ارتقاء کیفیت بتن در کشور است که باید از این ظرفیت نهایت بهره و استفاده برده شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه زمانی که قائممقام دانشگاه پیامنور بود راه نجات کشور و صنعت بتن و سایر بخشهای عمرانی را خروج دانشگاهها از رقابت میدانست، گفت: برای بالا بردن کیفیت علمی دانشگاهها نیاز است که دانشگاهها از رقابت کلی خارج شوند. پس اگر از این ظرفیت استفاده شود، میتوانیم به ارتقاء کیفیت بتن دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه تولید سیمان به 170 سال سابقه در ایران باز میگردد، گفت: تولید سیمان بیشترین نقش در کیفیت بتن را دارد و از آنجا که در کشور سالانه 70 میلیون تن سیمان تولید میشود، نشان میدهد که ایران دیگر با آن چالش اوایل انقلاب که ناشی از کمبود تولید سیمان بود، مواجه نیست.
وی با اشاره به اینکه سازههای بتنی اگر استانداردهای لازم را داشته باشند، میتوانند کیفیت بالا و عمر بالای آن سازه را تضمین کنند،گفت: ساختمان پلاسکو اگر بتنی بود، شک نکنید، میزان خسارت پایینتر بود. اگر بتوانیم این ظرفیت را جایگزین کنیم و کیفیت را بالا ببریم قدمهای مثبتی برای حفظ سرمایه کشور انجام دادهایم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید اقدامات تحقیقاتی،علمی و پژوهشی در دانشگاهها افزایش یابد و نمایندگان مجلس نیز در پیاده شدن استانداردها نظارت کافی را داشته باشند، گفت: بهترین راه برای ارتقاء کیفیت، نظارت بر اجرای قانون است، پس سازمان استاندارد وظیفه دارد به خاطر حفظ سرمایهها کیفیت تولید بتن را روز به روز افزایش دهد، تا هیچ وقت شاهد نشتی در ساخت هیچ سدی نباشیم.
انتهای پیام/ب