به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،محمد اسلامی در جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژههای مسکن مهر و مترو شهر جدید پردیس با تاکید بر اینکه پردیس ظرفیت بارگذاری بیشتر ندارد و تمامی مشکلات مسکن مهر شناسایی و راهکارهای لازم تبیین شده است گفت: شرکت عمران شهرهای جدید باید طبق امور پیمانی با پیمانکاران برخورد کند و اگر شاهد قصوری در این زمینه از سوی سازندگان شد تا حد امکان با گفتگو مشکل را برطرف کند.
وی ادامه داد: بدون شک پیمانکاران در چگونگی پیشبرد پروژههای خود به دانش، تسلط و قدرت کارفرما نگاه میکندبنابراین ما در این بخش به شدت نیازمند تقویت دانش کارفرمایان به ویژه در مسائل حقوقی، فنی و قراردادی هستیم.
اسلامی ادامه داد:این نوید را به مردم و متقاضیان مسکن مهر میدهیم که تیم مدیریت با کفایتی در این دوره پروژهها را دنبال میکند پس به امید روزی که پردیس به شهری فاخر تبدیل شود، خواهیم بود. هرچند که جانماییها و نحوه پیشرفت پروژهها به دلیل مشکلات با برنامه اولیه تفاوت دارد ولی امروز این واقعیت در اختیار ما قرار دارد و سعی داریم آن را به نحو احسن ساماندهی کنیم.
وی در خصوص مترو شهر پردیس گفت:قطعا قرارداد اجرای عملیات متروی پردیس-تهران باید دنبال شود چراکه در غیر این صورت به یکی از معضلات آینده این شهر تبدیل خواهد شد. ما باید حواسمان باشد که پردیس ظرفیت بارگذاری بیشتری به دلیل شرایط جغرافیایی و اکوسیستمی ندارد، به همین دلیل باید در همین مقیاس پاسخگوی مسایل باشد.
اسلامی تاکید کرد: باید تا حد امکان در مسیر تولید مسکن تسهیلگری داشته باشیم تا مردم به شایستگی بتوانند برای خود سرپناهی تهیه کنند، پس وظیفه دولت تولید مسکن نبوده و زمینهسازی برای خانهدار شدن مردم ماموریت اصلی آن به شمار میرود. ما باید همواره به پایداری جریان تولید مسکن در کشور توجه کنیم، چراکه برقراری تناسب بین عرضه و تقاضا در این بخش اهمیت بسیار بالایی دارد.
وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر به تعادلبخشی در بازار مسکن بهویژه در بین اقشار کمدرآمد و متوسط جامعه نیاز داریم، گفت: در این راستا باید ضمن پایش مستمر سیاستهای این حوزه به جامعه و خودمان اطمینان دهیم که جریان تولید مسکن به طور پایدار برقرار بوده و فعالان عرصه به همراه مردم میتوانند بدون دغدغه برای خانهدار شدن آنها تلاش کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر اقدام گستردهای در حوزه ساخت مسکن مهر با تعاریف و اشکال مختلف در دستور کار قرار گرفته است که باید به هر صورت تمام شود. خوشبختانه ما در همان ۳ هفته اول کار خود در وزارتخانه دلایل توقف، رکود و مشکلات موجود در این حوزه را شناسایی کرده و راهکارهای لازم برای خروج از این وضعیت را تبیین کردیم؛ به گونهای که هیچ موضوع ناشناختهای برای ما در این بخش وجود ندارد مگر آنکه از حیث مشکلات حقوقی خارج از قلمرو فعالیت ما باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد: تمامی بخشهای فنی و مهندسی پروژههای مسکن مهر با حضور مسئولین و کارشناسان ذیربط بررسی و اقدامات لازم جهت رفع مشکلات برنامهریزی شده است. این در حالی است که عوامل شتابدهنده برای اتمام هرچه سریعتر واحدها نیز با دقت و همکاری مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه در لایحه بودجه سال ۹۸ لحاظ شده است.
انتهای پیام/ک