رقابت برای انتخاب برترین شرکت ایران

5c2487ecd455a_2018-12-27_11-36
رپرتاژآگهی/ جشنواره ملی سالانه برترین شرکتهای ایران همایشی است که هر ساله به منظور تقدیر از شرکتهای برتر سال در بیست گروه رقابتی تولیدی ، خدماتی و تجاری برگزار میشود ‌.

این جشنواره هر سال با حضور نمایندگانی از وزارتخانه های مرتبط و مدیران تشکلهای اقتصادی میزبان فعالان اقتصادی و اصحاب رسانه است .
کمیته داوری جشنواره با بهره گیری از تیمی مجرب از اساتید دانشگاه و کارشناسان صنعتی - تجاری - بانکی - بیمه ای - و سایر رشته ها خصوصا متخصصین رشته های فنی - مهندسی اقدام به انتخاب شرکتهای برتر هر گروه از میان شرکتهای حضور یافته در فراخوان مینماید .
شرکتهایی چون فولاد مبارکه ، ذوب آهن اصفهان ، شرکت بازرگانی پتروشیمی ، گروه مپنا ، سازمان منطقه آزاد انزلی ، بانک پاسارگاد ، بانک سینا ، بیمه ایران ، پتروشیمی فن آوران ، لوله سازی اهواز و ... از منتخبین دوره های اول تا چهارم این جشنواره در بخشهای مختلف بوده اند .
طرحهای توسعه ای ، اشتغالزایی ، بهره وری ، سطح استفاده از فن آوری های روز ، شیوه های نوین در تجارت ، پروژه ها و محصولات موفق ملی ، جوایز جهانی ، استفاده از مواد اولیه تولید داخل، حجم صادرات و نقش و جایگاه شرکت در اقتصاد ملی از جمله معیار ها و ملاکهای بررسی و انتخاب در کمیته داوری جشنواره میباشد .
از جمله میهمانان ارزشمند این جشنواره در دوره های قبل میتوان به حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی معاونت محترم امور بین الملل مقام معظم رهبری ، مهندس عسگر اولادی رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین ، دکتر فتح الله معاون وقت وزیر صنعت ، معدن و تجارت ، دکتر محمد تقی حسینی معاون وقت وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و سفیر فعلی ایران در مکزیک ، مهندس محجوب نماینده مجلس شورای اسلامی و دبیر کل خانه کارگر ، مهندس خالقی مدیر عامل وقت خانه صنعت معدن و تجارت ایران ، حجت الاسلام مصباحی مقدم عضو وقت کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و ... میباشند ‌.
مهندس سینا سنجری مدیر عامل موسسه بین المللی پژوهشهای صنعتی و رئیس انجمن مفاخر صنعتی ، بنیانگذار این جشنواره و از دوره اول دبیر آن میباشند وی جهانی سازی صنعت و تجارت ایران را با محوریت بخش خصوصی اصلی ترین هدف فعالیتهای خود میداند و باور دارد که مدیران تجاری ایران که با وجود موانع مختلف خارجی و داخلی و مصائب عدیده اقتصادی و بوروکراسی های مختلف اداری هر روز طرح و ایده ای نوین برای توسعه می اندیشند را الگویی برای تمام اقشار جامعه و حتی منطقه میداند و تاکید دارد که این مدیران در شرایط برابر با شرکتهای دیگر جهان و اعمال سیاستهای تحریم زدایی در قبال ایران و نیز در صورت تدبیر دولت و ثبات اقتصادی کشور بی شک از فاتحان قله های جهانی در صنعت و تجارت خواهند بود ‌.
وی اذعان میدارد آنچه در این جشنواره بیش از بیش اهمیت دارد ایجاد حس رقابت ، شفافیت عملکرد و نیز ترویج فرهنگ تکریم از کار آفرین و صنعتگر است که لزوما باید به فرهنگ روزمره در جامعه تبدیل شود .
وی ادامه داد الگو قرار دادن شرکتها و مدیران موفق توسط کسب و کارهای کوچک و اصناف مسلما راههای تازه برای توسعه و ثبات اقتصادی آنان ایجاد میکند .
مهندس سینا سنجری تاکید کرد که باور داشتن رانت و پارتی در موفقیت شرکتها یک باور غلط است که برخی مدیران مستقل و خوش فکر بخش خصوصی با اتکا بر اندیشه ، نو آوری و تلاش خود موفقیت بدون رانت را به جامعه اقتصادی کشور بخوبی معرفی کرده اند و این قبیل شرکتها و مدیران بدلیل عدم وابستگی به تفکر و جریانی خاص و یا دولتها همواره در مسیر ثبات و توسعه قرار دارند و حتی در شدیدترین بحرانهای اقتصادی به خاطر وجود تفکر تحول گرا و مستقل و اعمال رویکردهای نو کمترین آسیب به آنان وارد میشود.
رئیس انجمن مفاخر صنعتی همچنین اضافه کرد جهت توسعه سطح جشنواره حضور سفرا و مقامات بین المللی در این مراسم در سالهای آینده به منظور آشنایی هر چه بیشتر با توانمندیهای صنعت و تجارت کشور بصورت جدی در دستور کار ستاد برگزاری جشنواره قرار دارد .

برچسب ها:

اجتماعی