پاک کردن چهره شهر از کودکان کار و متکدی امکان پذیر است

الهام فخاری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، درباره ساماندهی و جمع‌آوری کودکان کار و متکدی از شهر تهران اظهار داشت:‌ شهردار قبلی تهران اعتقادی داشتند که تا یک سال آینده می‌تواند چهره شهر را از کودکان کار و متکدی پاک کنند، ولی در حال حاضر وی بازنشسته شده است ولی ما از طریق معاونت وزارت کشور این موضوع را در قالب جلسات تخصصی پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: هدف ما این است که بتوانیم اقدام سنجیده‌ای در این خصوص انجام دهیم و بدون حواشی، فرایند لازم را طی کنیم.  

فخاری با اشاره به اینکه کودکان اتباع، کودکان کار و متکدیان هریک شرایط خاص خود را دارند، گفت: طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری کودکان کار و متکدی پاسخگو نیست و  مشکلات دیگری را ایجاد می‌کند، بنابراین باید اقدامات لازم در این خصوص به نحوی صورت بگیرد که شاهد این باشیم که در یک بازه زمانی مشخص، کودکان کار و متکدی از سطح شهر جمع‌آوری شوند. اعضای شورای شهر تهران نیز تلاش خواهند کرد در قالب گزارش‌های کارشناسی، اقدامات لازم را انجام دهند و یکی از وظایف شهرداری تهران نیز توجه به موضوع آسیب‌های اجتماعی و شهری است. 

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد کودک کار و متکدی در سطح شهر وجود دارد،‌گفت:‌ آمارهای متفاوتی را وزارت کشور، استانداری و بهزیستی درباره کودکان کار مطرح می‌کنند و مسئله این است که در آمارگیری‌ها باید کودک کار با کودکی که در کارگاه‌ها کار می‌کند متفاوت دیده شود. 

عضو شورای شهر تهران افزود: شعار شهردار فعلی تهران این است «تهران شهری برای همه» و باید در عمل دید که این شعار چگونه محقق می‌شود. 

وی ادامه داد: پاک کردن چهره شهر از کودکان کار و متکدی امکان‌پذیر است و باید قبل از آن زیرساخت‌های لازم برای بهبود شرایط انجام شود که با تغییر مدیران، حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد و مراحل با تأخیر انجام می‌شود، ولی در کل به دنبال پاک کردن چهره شهر از کودکان کار و متکدی و ساماندهی آنها هستیم. 

فخاری ادامه داد: در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی، به دنبال دیگر موارد از جمله حذف نقاط ناامن شهری برای شهروندان به خصوص بانوان هستیم که در این راستا بیلبوردهای پل‌های عابر پیاده بعضا جابجا شده‌اند و برچسب‌های اتوبوس‌ها نیز برداشته شد. 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی