بدخواهان ایران در پی خشکاندن ایمان و امید ما در جامعه هستند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس،‌ پرویز کرمی دبیرکل جشنواره ایران ساخت در مراسم اختتامیه این جشنواره در تالار وحدت گفت: گمشده ای در میان ما هست؛ گمشده‌ای گرانقیمت. اکنون که در سردترین روزها و طولانی ترین شب ها، به سر می بریم؛ اکنون که جهان در تردیدِ صلح و خصومت، عشق و نفرت، آزادی و اسارت، مهربانی و خباثت، سرگردان مانده است، گمشده ای ما را به سمت خوبی ها هدایت خواهد کرد. ایمان و امید گمشده ماست و ما را به فرداهای روشن و ایران سرافراز هدایت می‌کند.

وی ادامه داد: اینجا، جمع علمی و فرهنگی است و من نمی خواهم به الوان و افکار سیاست، آلوده اش کنم. اما بدخواهان ایران در پی خشکاندن ایمان و امید ما در جامعه هستند.

کرمی گفت: طبیعت به ما حرکت را آموزانده است. این هم از رموز خلقت است که با حرکت، همه چیز سر جای خود قرار خواهد یافت. دانش و فرهنگ، چرخ های جلوبرنده جامعه هستند. اما آنچه به این چرخ ها نیرو و حرکت می بخشد ایمان و امید است.  بی شک، تلفیق دانش و فرهنگ مومنانه، ما را از اینجایی که هستیم، بالاتر خواهد برد.

وی افزود: جوانان پرشور و حالی، پرشمار، در این روزگار، فعالیت می کنند و در یک یک آنان، عشق به ساختن و بالا رفتن موج می زند. دانشمندان و نخبگان و متخصصان و پژوهشگران بسیاری، دانش ساختن و آباد کردن را می دانند. مدیران دلسوز و مسوولان دلسوخته ای هم در عرصه هستند که فردای روشن تر و بهتری را برای همه ما آرزومندند. مردم نیز در انتظار به ثمر نشستن این تلاش ها و حامی بزرگ آنان هستند.

دبیرکل جشنواره ایران ساخت گفت: گرمای ایمان و امید به داشته‌ها و انباشته‌هایمان و به «ما می توانیم»، ما را از سردی و سنگینی این روزهای نامهربان و ناروا، می تواند که برهاند. ایمان و امید به هرآنچه که داریم و از بیگانه تمنا می‌کنیم، راز رهایی ما است؛ و البته ایمان به «ایران‌ساخت».

وی ادامه داد: دومین جشنواره ملی فرهنگی، هنری «ایران ساخت» با اهداف «جریان سازی و تولید محتوا برای فضای مجازی مرتبط با چرخه تجاری سازی، کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان»، «حمایت از خدمات و تولیدات دانش بنیان ساخت ایران»، «ساماندهی واردات بی‌رویه و ارج نهادن به کالاها و محصولات ایرانی با کیفیت» و همچنین «کمک به برجسته سازی (نشان تجاری) کالاهای مرغوب ایرانی» و در یک کلام حمایت از تولید ملی پا به عرصه گذاشت. در بخش‌های ادبیات، هنرهای تجسمی، رسانه های دیداری و شنیداری، رسانه‌های دیجیتال، ایده بازار و بخش دانش آموزی، پذیرای آثار از سراسر کشور بود و با شعار  «فناوری ایرانی، کسب و کار ایرانی».

کرمی گفت: از مجموع 2838 اثر رسیده، در بخش ادبیات 474 اثر، در بخش هنرهای تجسمی 840 اثر، در بخش دیداری و شنیداری 923 اثر، رسانه های دیجیتال 264 اثر و ایده بازار 230 اثر به این جشنواره ارسال شد و در این میان آثار برگزیده طی پنج روز در خانه هنرمندان ایران به نمایش در آمد.

وی گفت: آنچه این رویداد علمی، فرهنگی و هنری در جامعه به دنبال تقویت‌اش بود، فضایی است که در آن دولت و حاکمیت از یک سو، تولیدکنندگان- مردم و مصرف‌کنندگان از سوی دیگر، با تقسیم وظایف و تعامل با یکدیگر ایجادش کنند. خوشبختانه «ایران ساخت» مطالبه گر از سه قشر فوق در حمایت از تولید ملی بوده که با سربلندی، میزبان این داد و ستدگاه شده است.

وی افزود: در این میان یک امید، جان گرفته است؛ هر جا که بخش خصوصی و مردم در آن، پای گذاشته اند، ماندگاری و استمرار نیز، پا گرفته است. امیدوارم که این جشنواره بیش از پیش، مورد توجه مردم و بخش خصوصی قرار گیرد و آنان، خود استمراردهندگان این حرکت ملی باشند. اما آنچه که در این رهگذر، آرزویی دست یافتنی است، شکل گیری و برپایی و راه اندازی استارتاپ هایی است که در حوزه تولید محتوا فعالیت خواهند کرد. این آرزو، آخرین حلقه‌ی تکاملِ تفکرِ «ایران ساخت» است.

انتهای پیام/