فتنه ۸۸ دشمن را نسبت به کشور ما طمع‌کار کرد/ تلاش آمریکا و عربستان برای رونمایی از «صدام» دیگری در منطقه/ فتنه جدید دشمن فشار بر مردم و مدیریت اعتراضات علیه...

عضو کمیسیون امنیت ملی با تشریح نقش بیگانگان در وقایع سال ۸۸، نقش سفارتخانه‌های کشور‌های اروپایی در شعله‌ور کردن این فتنه را مهم ارزیابی کرد.


به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  «روز نهم دی در تاریخ ماند»، این جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ایشان فتنه ۸۸ را حاصل برنامه‌ریزی چندین ساله‌ دشمنان و در ادامه‌ قضایایی، چون فتنه‌ سال ۷۸ تحلیل می‌کنند و راه‌حل علاج آن را حرکت عظیم مردمی همانند آنچه در ۹ دی سال ۸۸ اتفاق افتاد می‌دانند.

ملّت ایران در نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ با حضور آگاهانه و مقتدرانه و بیعت دوباره با آرمان‌های امام خمینی (ره) و مقام معظّم رهبری حماسه‌ای جاودان و به یاد ماندنی را در تاریخ انقلاب آفریدند، نمایش بصیرت و هوشیاری مردم مؤمن، با بصیرت و غیرتمند ایران در این حماسه باشکوه، چنان تجلی یافت که به فرموده رهبر معظم انقلاب: «اگر صد‌ها بار هم برای نعمت هوشیاری این ملّت سجده شکر به جای آورده شود، باز هم کم است. حماسه‌ای که محاسبات دشمن را به هم ریخت؛ محاسباتی که با همکاری و برنامه ریزی عده‌ای اقلیت در داخل از روی بغض و کینه شکل گرفته بود، اما در این روز حماسی یک بار دیگر امّت اسلامی با بصیرت عمل کرد و دشمنان نظام مأیوس شدند.»

به مناسبت سالروز حماسه ۹ دی به گفت‌وگو با سید حسین نقوی حسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نشستیم. این نماینده مجلس معتقد است که آمریکایی‌ها در طراحی‌های اخیر خود سعی کرده اند بازیگران منطقه‌ای مانند امارات، عربستان و... را وارد میدان کنند، چراکه آمریکا خود قادر نیست تا سیاست‌هایشان را علیه ایران دنبال کند، بنابراین هشدار مقام معظم رهبری به این جهت است که مقامات آمریکا با تحریک عربستان و محمدبن سلمان ولیعد سعودی، سعی دارند تا از صدام دیگری در منطقه رونمایی و جمهوری اسلامی را دچار چالش جدی کنند، بنابراین هوشیاری مسئولان و مردم در این زمینه بسیار اهمیت دارد.

در ادامه مشروح گفت‌وگوی باشگاه خبرنگاران جوان با عضو کمیسیون امنیت ملی را می‌خوانید:

نقوی

رهبر انقلاب به فتنه‌گران با حسن نیت نگاه کردند

باشگاه خبرنگاران جوان: آقای نقوی حسینی با توجه به سالروز حماسه ۹ دی ماه، به نظر شما حماسه ۹ دی چگونه شکل گرفت، چرا بعد از ۸ ماه به وقوع پیوست و چرا پاسداشت از این روز ضروری است؟

نقوی حسینی: در ابتدا مقام معظم رهبری تلاش کردند تا تلنگری به فتنه‌گران زده شود تا متوجه شوند که دقیقا در پازل چه کسانی بازی می‌کنند، به این معنا که ایشان به فتنه‌گران با حسن نیت نگاه می‌کردند و تلاش داشتند که لشکر داخلی فتنه را هوشیار کنند، البته ایشان می‌دانستند که دشمنان خارجی چه می‌کنند و سران فتنه در چه تدبیری هستند، اما بسیاری از مردم و جوانان نا آگاهانه به صحنه آمده بودند و تصور می‌کردند کار درستی انجام می‌دهند، لذا مدیریت این مساله زمان زیادی برد به این معنا که وقتی ۲۵ خرداد سال ۸۸ چند صد هزار جمعیت به خیابان آمدند، رهبر فرزانه انقلاب طوری مدیریت کردند که در دی ماه همان سال صد نفر هم حاضر نبودند به خیابان‌ها بیایند، بر این اساس مردم خودشان را از فتنه کنار کشیده بودند و متوجه اهداف سران فتنه و مدیران خارجی آن شدند، به همین جهت هوشیار کردن مردم و بصیرت دادن به آنها زمان برد و مقام معظم رهبری آن قدر صبر کردند تا خود مردم متوجه توطئه و نقشه‌های شوم دشمنان بشوند.

باشگاه خبرنگاران جوان: آقای نقوی‌حسینی به نظر شما مهندسی فتنه ۸۸ در کجا صورت گرفته بود، آیا در داخل کشور بود یا خارج از آن؟

نقوی حسینی: قطعا قلب مدیریت این فتنه در خارج از مرز‌های کشورمان قرار داشت، چراکه داخلی‌های نظام قوانین را دانسته و به مراحل انتخابات مشرف بودند، لذا مدیریت و طراحی از خارج کشور صورت گرفت و تنها عوامل اجرایی در داخل کشور بودند.

نقش سفارتخانه کشورهای اروپایی برای تضعیف ایران در سال ۸۸ / اصحاب فتنه از فضای مجازی به نفع خود بهره بردند

باشگاه خبرنگاران جوان: شما در سال ۸۸ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بودید درباره گزارش‌هایی که آن زمان به شما می‌رسید بفرمایید، در صورت امکان بگویید که به چه موضوعاتی کمتر پرداخته شد؟

نقوی‌حسینی: گزارش‌های مختلفی در آن شرایط به کمیسیون امنیت ملی ارسال می‌شد که برخی نکات آن بسیار جالب توجه بود، به عنوان مثال نقش سفارتخانه‌های کشور‌های اروپایی در شعله‌ور کردن فتنه ۸۸ بسیار مهم بود، به طوری که برخی از این ‌سفارتخانه‌ها که در روز‌های عادی جوابگوی مردم نبودند و نیستند؛ در ایام فتنه ۸۸، ۲۴ ساعته باز بودند و فتنه‌گر‌ها به این سفارتخانه‌ها رفت و آمد داشتند و برای تضعیف جمهوری اسلامی جهت ترسیم می‌کردند، گزارش دیگری که در آن دوران قابل توجه بود، بهره برداری اصحاب فتنه از فضای مجازی بود که آنها توانستند از آن به نفع خود بهره ببرند.

باشگاه خبرنگاران جوان: تحریم‌های شدید علیه کشورمان از سال ۸۹ و دقیقا یکسال پس از فتنه ۸۸ آغاز شد ارتباط فتنه ۸۸ و فشار‌های اقتصادی چگونه بود؟

نقوی حسینی: فتنه ۸۸ دشمنان ما را نسبت به مسائل داخلی کشور حریص کرد، چراکه تا آن سال ما تجربه چنین اعتراضاتی علیه جمهوری اسلامی ایران را نداشتیم و همه امور از راه‌های قانونی انجام می‌شد، اما فتنه ۸۸ دشمن را نسبت به کشور ما طمع کار کرد به این نحو که آنها احساس کردند می‌توانند اقشار و صنف‌های مختلفی را نظام بسیج کنند به همین جهت استراتژی خود را بر روی اقتصاد و ناراضی کردن مردم متمرکز کردند.

اروپا با ما صداقت ندارد/ اروپایی‌ها معمولا از دفاتر نمایندگی برای دخالت در کشور و فتنه انگیزی استفاده می‌کنند

باشگاه خبرنگاران جوان: با توجه به نقش آفرینی سفارت خانه‌های اروپایی در فتنه ۸۸ برخی از دفتر اتحادیه اروپا در کشور نگران هستند، چرا که ممکن است کارکرد‌های مداخله جویانه مانند سال ۸۸داشته باشند؛ نظر شما چیست؟

نقوی‌حسینی: سابقه ایفای نقش سفارت خانه‌ها در امور داخلی ما حاکی از آن است که اروپایی‌ها با ما صداقت ندارند، در ایام فتنه ۸۸ سفارتخانه‌های آنها به صورت شبانه روزی فتنه‌گران را یاری و حتی به آنها جهت فکری می‌دادند، دفتر اتحادیه اروپا نیز بر اساس همین سابقه و ذهنیت بدی مردم تعریف می‌شود، چرا که اروپایی‌ها معمولا از این دفاتر برای دخالت در کشور و فتنه انگیزی استفاده می‌کنند، لذا باید ضمانت‌هایی باشد که این دفاتر مورد بهره برداری‌های شوم قرار نگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان: شما نقش برخی رسانه‌های داخلی و خارجی را در آتش‌افروزی فتنه سال ۸۸ چگونه تحلیل می‌کنید؟

نقوی‌حسینی: متاسفانه در ایام ۸۸ بسیاری از رسانه‌های داخلی و مراکز خبر رسانی با مدیریت فتنه در کشور کاملا هماهنگ بودند و آنها با اطلاع رسانی‌های دروغ عملا دست به تحریک مردم می‌زدند.

باشگاه خبرنگاران جوان: با توجه به اینکه رهبر انقلاب فرمودند که فتنه‌گران کشور را تا لبه پرتگاه بردند، اما همچنان نظام در حماسه نه دی با تمام قدرت ایستاد، نقش مردم را در بقا و استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران چگونه ارزیابی می‌کنید؟

نقوی‌حسینی: یکی از پایه اصلی پیروزی نظام جمهوری و انقلاب اسلامی ایران که در تحلیل همه تحلیلگران هم به آن اشاره شده است، مردم هستند، ملت ایران همواره پشتیبان نظام بوده‌اند، از ابتدا آنها باعث سرنگونی حکومت شاهنشاهی شدند و به جمهوری اسلامی رای دادند و در برابر گروه‌های تروریستی ایستادند، آنان جنگ تحمیلی را اداره کردند، لذا همیشه مردم سالاری دینی مبتنی بر محور مردم حرکت می‌کند امروز نیز آنها می‌توانند با تحریم‌ها مقابله کنند.

فتنه ۸۸ دشمن را نسبت به کشور ما طمع‌کار کرد/ تلاش آمریکا و عربستان برای رونمایی از «صدام» دیگری در منطقه/ فتنه جدید دشمن فشار بر مردم و مدیریت اعتراضات علیه نظام است

فتنه جدید دشمن فشار بر مردم و مدیریت اعتراضات علیه نظام است

باشگاه خبرنگاران جوان: رهبر معظم انقلاب اخیرا در دیدار با جمعی از خانواده شهدای دفاع مقدس فرمودند: دشمن حیله گر ممکن است تا در سال ۹۸ قصد فریب داشته باشد به نظر شما فتنه بعدی دشمن چه میتواند باشد؟

نقوی‌حسینی: این فتته‌ای که اکنون در دست بررسی و اقدام دشمن است، پنهان نیست و آنها کاملا آشکارا به تدوین سیاست‌های خصمانه خود می‌پردازند و فتنه جدیدی که اکنون دشمنان نظام آن را دنبال می‌کنند فشار بیشتر بر مردم، ناراضی کردن  آنها و مدیریت اعتراض‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران است؛ آمریکایی‌ها به لحاظ نظامی توطئه کردند، اما شکست خوردند، به لحاظ سیاسی فتنه ۸۸ را ایجاد کردند، اما باز هم متحمل شکستی سهمگین شدند.

آمریکایی‌ها گروه‌های تروریستی بسیاری را روی کار آوردند تا مسئولان نظام را ترور کنند، اما باز هم شکست خوردند، لذا آنها در همه روزنه‌های امیدشان متحمل شکستی سخت شده‌اند بنابراین به نظر آنها تنها راهی که می‌تواند مردم را از نظام جدا کرده و آنان را در برابر حاکمیت قرار دهد، مسائل اقتصادی است. آنها فکر می‌کنند هرچه جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهند و وضعیت معیشتی مردم بدتر شود مردم ناراضی‌تر شده و لشکری عظیم از ناراضیان در برابر نظام جمهوری اسلامی ایران قد علم خواهد کرد و در نتیجه آنها خواهند توانست تا این جمعیت را در راستای منافع خود سازماندهی کنند.

مقامات آمریکا با تحریک عربستان، سعی دارند تا از «صدام» دیگری در منطقه رونمایی کنند/ اگر مسئولان به دشمن تکیه نکنند، کشور در برابر توطئه‌ها واکسینه می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان: با توجه به اینکه رهبر انقلاب گفته بودند که آل سعود می‌خواست تابستانی داغ برای جمهوری اسلامی رقم بزند، اما ایشان از برملا شدن نقشه آن‌ها خبر و برای سال ۹۸ هم هشدار دادند، نظرتان درباره بیانات اخیر ایشان چیست و آیا به نظر شما رهبری قصد واکسینه کردن نظام جمهوری اسلامی را دارند؟ مسئولان و مردم باید چه اقدامی انجام دهند؟

نقوی‌حسینی: آمریکایی‌ها در طراحی‌های اخیر خود سعی کرده اند بازیگران منطقه‌ای مانند امارات، عربستان و... را وارد میدان کنند، چراکه آمریکا خود قادر نیست تا سیاستهایشان را علیه ایران دنبال کند، بنابراین هشدار مقام معظم رهبری به این جهت است که مقامات آمریکا با تحریک عربستان و محمدبن سلمان ولیعد سعودی، سعی دارند تا از صدام دیگری در منطقه رونمایی و جمهوری اسلامی را دچار چالش جدی کنند، بنابراین هوشیاری مسئولان و مردم در این زمینه بسیار اهمیت دارد.

اگر مسئولان هشیار باشند، تکیه به دشمن نکنند، شبانه روزی به مردم کشورمان خدمت کنند و سبب رضایت خاطر آنها شوند، قطعا پیوند مردم و نظام محکم‌تر شده و کشور در برابر توطئه‌های دشمنان واکسینه خواهد شد و از طرفی دولتمردان آمریکا و عربستان هیچ گاه قدرتی پیدا نخواهند کرد تا سرنوشت ایران را به نفع خود تغییر دهند.

گفت‌وگو از سیده فاطمه سیدی

انتهای پیام/

برچسب ها:

سیاسی