به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، چهل و هفتمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران صبح امروز (یکشنبه) با حضور محسنی بندپی، استاندار، نعمت الله ترکی، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان و جمعی از مدیران کل دستگاههای ذیربط این ستاد در محل استانداری تهران برگزار شد.
انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران در این جلسه با اشاره به لزوم برقراری منظم جلسات مرتبط با اصل مهم اقتصاد مقاومتی در استان تهران، اظهار داشت: در سال ۹۵، ۲۳ جلسه، در سال ۹۶، ۱۵ جلسه و در سال جاری تا کنون ۸ جلسه در رابطه با ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان تهران تشکیل شده و نیاز است با توجه به شرایط خاص کنونی اقتصادی و میزان اعتباراتی که برای فعال کردن بنگاههای اقتصادی در نظر گرفته شده، شاهد جلسات کاربردیتر و عملیاتیتری در این خصوص باشیم.
وی افزود: شاخص عملکرد دستگاههای مسئول در حوزه اقتصاد مقاومتی با توجه به چشم انداز مد نظر تا سال ۱۴۰۰، نباید کمتر از سالهای گذشته باشد. استان تهران ویژگیهای منحصر به فردی به لحاظ زیرساختها، شبکه توزیع و بازار مصرف دارد که میتوان با در دستور کار قرار دادن اقتصاد مقاومتی و تکیه بر عواملی نظیر مردمی کردن اقتصاد و دانش بنیان کردن آن در داخل کشور، از این ظرفیت قابل توجه استفاده کرد.
مقام عالی دولت در استان تهران همچنین ضمن تاکید بر لزوم خدمات رسانی هرچه مطلوبتر در حوزههای اقتصادی از سوی دستگاهها تصریح کرد: گزارشهایی از سوی مدیران دریافت شده که گاهی زیبنده استان تهران نیست. باید بازنگریهایی در این زمینه انجام شود تا بتوانیم با نیازسنجی و تبیین راهکارهای لازم، شاهد تحول و شکوفایی باشیم.
محسنی بندپی در ادامه ضمن گلایه از عدم حضور نمایندگان ارگانهای حمایتی نظیر کمیته امداد و سازمان بهزیستی در جلسه تاکید داشت: در بودجه سال ۹۷، کمیته امداد امام خمینی(ره)، ۱۴۰۰ میلیارد و سازمان بهزیستی، ۶۰۰ میلیارد اعتبار جهت اعطای وامهای کم بهره در اختیار گرفتهاند که باید مبتنی بر ردیف اعتبارات دریافتی، پاسخگو بوده و ضمن تکلیف، به عنوان نهادهای حمایتی در جلسات اقتصاد مقاومتی حضور داشته باشند.
استاندار تهران با بیان اینکه باید نسبت به فعالسازی طرحهای نیمه فعال و غیرفعال در استان تهران اهتمام داشته باشیم، خاطرنشان کرد: حدود هزار طرح فعال، نیمه فعال و غیرفعال در سطح استان تهران داریم که در این رابطه، فرمانداران باید تدابیری را اتخاذ کنند تا به تناسب مشکلات موجود، با رویکرد تسهیل و رفع موانع، شاهد حل و فصل معضلات مبتلابه این حوزه در شهرستانهای استان باشیم.
وی همچنین ضمن تاکید بر لزوم بسترسازی لازم در جهت جذب سرمایه خارجی عنوان داشت: اتاق بازرگانی و نهادهای مرتبط باید تدابیری را اتخاذ کنند تا با ایجاد شرایط و بستر لازم، شاهد برگزاری جلسات منظمی با حضور نمایندگان دولت و بخش خصوصی در راستای جذب سرمایه خارجی باشیم.
محسنی بندپی در ادامه، اشارهای نیز بر لزوم توجه به جایگاه تعاونیها در استان تهران داشت و خاطرنشان کرد: متاسفانه در کار تعاونی و تیمی کمی ضعف داریم که در همین مورد فرمانداران باید نسبت به تشکیل و توسعه تعاونیهای شهرستانهای استان اقدام کنند.
مقام عالی دولت در استان اشارهای بر لزوم رفع موانع تولیدکنندگان داشت و اظهار کرد: برخی از واحدهای تولیدی مشکلاتی داشتهاند که باید نسبت به شناسایی و بررسی این مشکلات در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اقدام کرد.
وی با تاکید بر توجه شایسته به جایگاه تولید در اقتصاد کشور تصریح کرد: راه برون رفت از مشکلات در گرو تولید و اشتغال است. باید با تدبیر، راهکارهای تخصصی ارائه دهیم تا با اقدامات کاربردی و عملیاتیتر، تغییرات رو به جلو و ملموسی را در زندگی مردم شاهد باشیم. در زمینههایی نظیر مقابله با آسیبهای اجتماعی و ایجاد اشتغال، اگر نسبت به تدابیر رهبری انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی، توجه و اهتمام ویژه داشته باشیم، بدون تردید از مشکلات سربلند بیرون خواهیم آمد.
استاندار تهران در پایان نیز تاکید داشت: باید ضمن توجه به همه عوامل تولید در داخل کشور، زمینه صادرات محصولات تولیدی داخلی را نیز فراهم کرده و راههای ارتباطی را تسهیل کنیم تا تولید داخل در کشور انباشت نشود.
انتهای پیام/