به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، براساس تحلیل آخرین دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، امروز با ورود سامانه بارشی از جنوب و جنوب غرب کشور ابرناکی و بارش در جنوب خوزستان و استانهای بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد شروع شد و در مناطق مرتفع و سردسیر شاهد بارش برف هستیم، همچنین امروز و فرد خلیج فارس مواج است.
روز آینده با تقویت سامانه بارشی در جنوب کشور دامنه فعالیت به شرق و برخی مناطق مرکزی کشور در استانهای کرمان، جنوب یزد، جنوب اصفهان، جنوب لرستان، برخی مناطق هرمزگان، خراسان جنوبی و مناطق جنوبی خراسان رضوی گسترش مییابد و سبب بارش باران و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف میشود.
روز دوشنبه در استانهای فارس، بوشهر و غرب کرمان بارشها از شدید بیشتری برخوردار است و در برخی مناطق آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بارش برف و باران پیشبینی میشود.
روز دوشنبه بارش باران و احتمال آبگرفتگی معابر عمومی در استانهای بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی استان کرمان و غرب هرمزگان پیشبینی میشود.
در مسیرهای کوهستانی استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شرق خوزستان و ارتفاعات و مناطق مرتفع استان کرمان، بارش برف و اختلال در ترافیک جادهای و کاهش دید پیشینی میشود از این رو توصیه میشود، تمهیدات لازم از سوی هموطنان، مدیریت بحران و سازمانهای امدادی در نظر گرفته شود.
روز سهشنبه بارشها به طور موقت در کشور خاتمه یافته و روز چهارشنبه با ورود سامانه بارشی جدید بارشها در جنوب غرب و غرب کشور آغاز میشود.
آسمان تهران فردا صاف تا نیمهابری همراه با غبار محلی پیشبینی میشود که این شرایط روز سهشنبه نیز ادامه دارد، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۱۱ و ۲ درجه خواهد بود.
روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۱۱درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.
میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهرماه ۹۷) تا روز یکم دی ماه سال جاری 91.4 میلیمتر ثبت شد، میزان بارش درسال گذشته در این بازه زمانی 28.4 میلیمتر بود. بنابراین بارش سال جاری 221.9 درصد بیشتر از سال گذشته است.
میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور 61.1 میلیمتر بود، بارش سال جاری 49.6 درصد بیشتر از سال بلندمدت است.
بیشترین میزان بارش در هفته سیزدهم سال زراعی متعلق به منطقه جوانرود در استان کرمانشاه به میزان 83.1 میلیمتر بوده است.
میانگین گرمترین منطقه میناب در استان هرمزگان به میزان 29.1 درجه سلسیوس و میانگین سردترین منطقه لالهزار در استان کرمان به میزان منفی 6.2 درجه سلسیوس بوده است.
کاربران همچنین میتوانند خبرنامه هفتگی هواشناسی کشاورزی را از اینجا مشاهده کنند.
انتهای پیام/ب