«استارت آپ‌ها» به رفع مشكلات شهرداری‌ها ورود پیدا کنند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، مهدی جمالی نژاد، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور در بازدید از شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل عمومی و خدمات شهری در تهران سخن می گفت با بیان اینکه طراحی مبلمان شهری در ایجاد روحیه نشاط و سرزندگی شهروندان تاثیر زیادی دارد، اظهار کرد: انتظار داریم استارت آپ‌ها و فعالان بخش خصوصی در طراحی مبلمان شهری با رویکردهای ایرانی–اسلامی تمرکز بیشتری کنند.

وی با بیان اینکه مبلمان شهری ما می‌تواند سازگاری بیشتری با سیما و منظر اسلامی و ایرانی داشته باشد، گفت: می‌توان در چهلمین‌ سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه مبلمان فرایندی طراحی کنیم که متناسب با فرهنگ ایرانی– اسلامی و زیست بوم ایران باشد.

جمالی نژاد همچنین با بیان اینکه شهرداریها هم اکنون بیشتر از قبل به درآمدهای پایدار و سرمایه گذاری نیاز دارند، گفت: استارت آپ ها علاوه بر برنامه ریزی برای حل مشکلات شهر در موضوعات حمل و نقل عمومی شهری، مدیریت پسماندها، توسعه فضای سبز و کاهش آلودگی ها؛ باید شهرداری ها را در حوزه شناسایی مزیت های رقابتی شهر و برنامه ریزی در خصوص جذب سرمایه گذار، ایجاد درآمد پایدار، تولید اشتغال و کارآفرینی یاری کنند.

وی در ادامه افزود: البته انتظار ما از استارت آپ‌ها و مراکز علمی، تحقیقاتی در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب بسیار گسترده تر است و باید هرچه زودتر به حوزه تدوین تولید الگوهای بومی حوزه کاری شهرداری ها و دهیاریها ورود کنیم و ما در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از ایده‌های خلاقانه، نوآوری‌ها و فکرهای جدید در این خصوص استقبال و با صاحبان ایده ها و مراکز علمی همکاری می‌کنیم.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه این سازمان بدلیل ارتباط با 1274 شهرداری و بیش از 37 هزار دهیاری جایگاه مهمی در عرصه مدیریت شهری و روستایی کشور دارد، تصریح کرد: یکی از اولویت‌های ما بها دادن به ایده‌ها، فکرها و پژوهش‌های جدید در حوزه‌های کاری شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و حمایت از آنهاست.

جمالی نژاد همچنین ضمن قدردانی از تولیدکنندگان داخلی حاضر در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل عمومی و خدمات شهری، افزود: در سال حمایت از کالای ایرانی این نمایشگاه‌ها مکان مناسبی برای ارتباط تولید کنندگان با مخاطبان اصلی آنها یعنی شهرداری‌هاست تا از نقاط قوت و ضعف محصولاتشان مطلع و برای رفع کاستی ها و تقویت نقاط قوت برنامه ریزی نمایند.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از تولیدکنندگان داخلی درخواست کرد که ضمن ارتقای کیفیت محصولات به خدمات پس از فروش هم توجه کنند.

وی تصریح کرد: به دلیل تنوع جغرافیایی کشور انتظار داریم تولیدکنندگان محصولات را با توجه به اقلیم مناطق و همچنین خرده فرهنگ‌های بخش‌های مختلف کشور تولید کنند.

جمالی نژاد همچنین با تقدیر از کیفیت برخی محصولات داخلی در حوزه خدمات شهری و مبلمان شهری گفت: این محصولات بازار خوبی در کشورهای همسایه دارد که نیازمند بازاریابی و اطلاع رسانی دقیق تر برای ورود به بازارهای منطقه‌ای است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی