به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه بازدید از دستاوردهای سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی این نیرو، ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته، اظهار داشت: این سازمان در تمام زمینههای تسلیحاتی و تجهیزاتی راههای جدیدی را باز کرده و بسیاری از مشکلاتی که رزمندگان ما با آن مواجه بودند با این ابتکارات حل شده است.
رضایی ادامه داد: با توجه به پیشرفتهایی که دشمنان ما در زمینه تسلیحات و تجهیزات دارند، این پیشرفتهای فناورانه میتواند قدرت ما را افزایش و تلفات نیروی انسانی را کاهش دهد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی پیرامون نقش قرارگاههای نیروی زمینی سپاه در توسعه امنیت ملی افزود: به جرات میتوان گفت: در حوزه امنیت مناطق حساس کشور همچون سیستان و بلوچستان و کردستان نیروی زمینی سپاه نقش موثر و ارزشمندی را ایفا کرده است.
وی گفت: در مناطق مرزی با همت برادران ما در نیروی زمینی سپاه امنیت برقرار شده و این مهم تنها با تلاش شبانه روزی برادران ما در مجموعه نزسا فراهم شده است.
فرمانده اسبق سپاه با تاکید بر لزوم اهمیت نهادهای اطلاعاتی به اطلاع رسانی سریع درباره گروهکهای ضد انقلاب تاکید کرد: باید نهادهای ذکر شده اطلاعات را به سرعت در اختیار نیروی زمینی سپاه قرار دهند تا آنها با قدرت با گروهکهای ضد انقلاب برخورد کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: حضور یگانهای نیروی زمینی سپاه در مرزها و کارهای رزمی نشان از این دارد که این نیرو همواره آماده مقابله با دشمنان است.
وی درباره کمکهای مستشاری ایران در سوریه یادآور شد: کمکهای ما در سوریه بیشتر انتقال تجارب است و ما تلاش میکنیم که مردم عراق و سوریه خودشان روی پای خودشان بایستند.
رضایی ادامه داد: کمکهای ما معنوی و سیاسی است و امیدواریم روزی برسد که هیچگاه جنگی در منطقه وجود نداشته باشد.
وی گفت: پیشرفت در فناوری نباید ما را از کمکهای انسان دوستانه و فعالیتهای انسانی بازبدارد و هیچ جایگزینی نباید در این حوزه صورت بگیرد؛ بلکه فناوری و نیروی انسانی مکمل یکدیگرند و فناوری را ما باید برای تکمیل پروسه سازماندهی به کاربگیریم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اقدامات نیروی زمینی سپاه در حوزه محرومیت زدایی و ساخت صدها واحد مسکونی و تهیه بستههای غذایی برای محرومان در مناطق جنوب شرق و شمال غرب کشور گفت: محرومیت یکی از عوامل ناامنی است و اگر سپاه وارد حوزه محرومیت زدایی شده برای این نیست که کار دولت را تکرار کند؛ بلکه هدف سپاه و نیروی زمینی از محرومیت زدایی ایجاد امنیت واقعی و پایدار است.
وی ادامه داد: در مناطق درگیر، ریشه کن کردن ناامنی به لزوم توجه به محرومیت زدایی باز میگردد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان خاطر نشان کرد: سپاه متناسب با وظیفه امنیتی خود اقدامات محرومیت زدایی خوبی انجام داده است و در حوزه زیر ساختها نیز بسیار موفق عمل کرده است.
انتهای پیام/