به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، امروزه با افزایش تولید و تنوع غذاهای فراوری شده تشخیص گونه گوشت مصرفی از جمله نگرانیهای مصرفکنندهها و وزارت بهداشت است.
شرکتهای تولیدکننده نیز نیاز به راهاندازی آزمایشگاههای استاندارد برای محصولات گوشتی هستند.
به منظور راهاندازی روشهای شناسایی یا تشخیص گونه جانداری که در تهیه گوشت استفاده شده میتوان مشکلات موجود را حل کرد.
در این کیت از روش ژنتیکی استفاده شده زیرا علاوه بر سریع و دقیق بودن این امکان را به وجود میآورد که حتی گوشتهای فرآوری شده در زیر همبرگر، سوسیس، کالباس و کباب را نیز شناسایی کنند.
این محصول قادر به تعیین 10 نوع گوشت بدست آمده از گوسفند، گاو، بز، بوفالو، شتر، مرغ، سگ، گربه، خوک، الاغ است.
پس از استخراج DNA از بافت گوشتی مورد نظر مقداری مشخص شده از آن را به محتویات موجود در هر ویال داخل کیت که برای شناسایی یک گونه گوشت است اضافه کرده و با شرایط قید شده واکنش PCR برای تکثیر ژن مورد نظر انجام میشود.
انتهای پیام/