طرح بهبود تغذیه برای ۲۱هزار کودک معلول/ پوشش ۱۴۰هزار نفری در طرح تأمین ویلچر و سمعک

حسین نحوی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، در رابطه با برنامه بهبود تغذیه کودکان معلول ،گفت: اغلب کودکان معلول از رژیم غذایی مناسبی برخوردار نیستند و برای برخورداری کودکان و نوجوانان معلول از تغذیه مناسب، سالم و پیشگیری از شیوع و بروز بسیاری از اختلالات تغذیه‌ای نامناسب طرحی را برای کمک به آنها اجرا کرده‌ایم. 

وی ادامه داد: اختلالات تغذیه‌ای باعث اختلالات رشد، یادگیری، دیابت و بسیاری از بیماری‌ها در کودکان می‌شود. 

نحوی‌نژاد ادامه داد: از طرفی کمک به بهبود تغذیه کودکان معلول باعث می‌شود تا هزینه‌های مربوط به درمان و مشکلات تغذیه‌ای که خاص این کودکان است کاهش یابد. 

وی درمورد طرح بهبود تغذیه کودکان معلول گفت: ا ین برنامه از سال 94 در حال اجرا بوده و 17 هزار و 904 نفر را تحت پوشش قرار داده و امسال نیز 21 هزار و 27 کودک از این خدمات بهره‌مند شده‌اند. 

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: ا ین برنامه از رشد 70 درصدی نسبت به سال 94 برخوردار است. 

* تامین و واگذاری وسایل کمک‌توانبخشی معلولان 

وی گفت: بکارگیری وسایل کمک توانبخشی مانند ویلچر، عصا، سمعک، واکر و ... به ویژه برای افراد ضایعه نخاعی بسیار موثر است. 

نحوی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از تشدید عوارض ناشی از معلولیت و ارتقاء سطح بهداشت روانی باید این وسایل را تامین کرد. 

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: در سال 93 حدود 91 هزار و 667 نفر و تا پایان امسال حدود 140 هزار نفر این وسایل را دریافت کرده‌اند و این امر نشان دهنده رشد 53 درصدی برنامه است. 

* دسترس‌پذیری و مناسب‌سازی محیط زندگی و خودروی معلولان 

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: در این برنامه تلاش کرده‌ایم تا با تسهیل روند دسترس‌پذیری و مناسب‌سازی محیط زندگی و خودروی معلولان به ارتقای سطح زندگی این افراد به گونه‌ای که به صورت مستقل زندگی کنند کمک کرده‌ایم. 

وی گفت: در سال 93 ، 720 نفر و تا پایان امسال پیش‌بینی می‌شود 18 هزار نفر از این خدمات بهره بگیرند. 

* حق پرستاری برای افراد دارای اسیب نخاعی 

نحوی‌نژاد با اشاره به اینکه افرادی که دارای ضایعه نخاعی هستند به مراقبت و کمک بیشتری نیازمندند، گفت: مراقبت و پرستاری از این افراد، خانواده را در معرض فشارهای روانی شدید قرار می‌دهد بنابراین حمایت از این افراد و خانواده‌هایشان ضروری است. 

وی گفت: طرح حق پرستاری علاوه بر اینکه موانع این افراد را کم می‌کند در میزان مشارکت اجتماعی آنها موثر است. این برنامه در سال 93 آغاز شد و 13 هزار و 208 نفر را پوشش داد و امسال بیش از 22 هزار و 800 نفر در برنامه مشارکت داشتند. 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی