معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش با اشاره به اینکه طرح اتاق اسباببازی در یک هزار مدرسه اجرا میشود، گفت: باید به نظام آپارتاید شاگرد اولی در دبستانها پایان دهیم.
رضوان حکیمزاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در نشست هم اندیشی پیرامون طرح بازی و یادگیری که در دبستان محدثه منطقه 14 شهر تهران برگزار شد، اظهار کرد: 10 استان و در هر استان 100 مدرسه که در مجموع شامل یک هزار مدرسه دولتی و غیردولتی است مجری طرح اسباب بازی آموزشی هستند.
وی افزود: باید نگاه تخصصی به دوره ابتدایی و مقوله بازی و اسباب بازی داشته باشیم چند سال نخست زندگی سالهای طلایی تربیت است و ادبیات، قصه، نمایش و هنر از جمله بسترهای تربیتی مناسب هستند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: پیک نوروزی حذف شد و تکالیف مهارت محور جایگزین مشق شب سنتی شد و اکنون به ایده کلاس بازی و یادگیری رسیدهایم و توانستیم پیش نویس اولیه طرح بازی و یادگیری را آماده کنیم.
حکیم زاده ادامه داد: مدارس موفق دنیا از روش بازی در کنار سایر روشها بهره میبرند این برنامه در ایران نیز به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد چرا که بازی از جمله ابزارهای اصلی تربیت است.
وی بیان کرد: در هر استان رابط هایی برای طرح اتاق بازی خواهیم داشت و در برخی مناطق تهران نیز مدارس مجری طرح هستند اگر همکاری نهادهای ذیربط را داشته باشیم پیامی به اشخاصی خواهیم داد که نگاه سودجویانه به آموزش دارند و جریان تعلیم و تربیت را به سمتی بردهاند که حافظه محوری جای خلاقیت را گرفته است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش ادامه داد: متاسفانه به ما اطلاع دادهاند برخی مدارس به بچهها گفتهاند برای اجرای این طرح یک روز اسباب بازی به مدرسه بیاورند و همین موضوع باعث خجالت برخی کودکان شده است هدف ما از طرح اتاق بازی این نیست که اسباببازی فاخر را به نمایش بگذاریم و اصلا قرار نیست کار را خانوادهها انجام دهند.
حکیمزاده بیان کرد: تا ما در کلاس درس و نحوهتربیت تغییر ایجاد نکنیم به توسعه نمیرسیم. بازی و یادگیری با بازی دو مقوله متفاوت هستند و ساعاتی که برای این کار در مدرسه پیش بینی شده برای تربیت بچهها است تا مهارت اجتماعی آنها،دقت و اعتمادبه نفسشان تقویت شود.
وی در پایان تاکید کرد که باید به نظام آپارتاید شاگرد اولی در دبستانها پایان دهیم.