عوارض خروج از کشور در سال ۹۸ چقدر تعیین شده است

5c30a1760f63c_5c30a1760f63e
در لایحه بودجه سال آینده، دولت برآوردی از میزان درآمدهای حاصل از ردیف‌های موضوعی خاص داشته که یکی از این موارد قابل توجه توریست‌ها و علاقه‌مندان به سفر، عوارض خروج از مرزهای کشور است.

درآمد حاصل از عوارض خروج مسافر از مرزهای کشور از جمله منابعی به حساب می‌آید که به خزانه دولت واریز شده و از این جهت هر ساله بخشی از درآمدهای موضوعی دولت در سندهای مالی سالانه کشور است.

برآوردی که از میزان درآمدهای دولت از ردیف‌های موضوعی سند مالی سال آینده شده، نشان می‌دهد که عوارض خروج برای هر نفر معادل 220 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

این عوارض برای خروج زائران حج تمتع و عمره 110 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

به گزارش تسنیم، ارقام تعیین شده برای عوارض خروج از کشور و همچنین خروج برای زائران حج تمتع و عمره، برای سفر دوم به میزان 50 درصد و سفرهای سوم و بیشتر به میزان 100 درصد افزایش خواهد داشت؛ در این لایحه گفته شده مبلغ 40 هزار تومان از عوارض خروجی برای توسعه زیرساخت‌ها و تأسیسات گردشگری و حمایت از بخش میراث فرهنگی و صنایع دستی اختصاص می‌یابد.

همچنین دولت نگاه جداگانه‌ای به سفر زیارتی کربلا داشته و عوارض خروج کشور را برای زائران عتبات عالیات در دو بخش هوایی و زمینی – دریایی تفکیک کرده است.

"حجاج" باید عوارض خروج از کشور را به صورت الکترونیکی پرداخت کنند

بر این اساس زائران عتبات عالیات برای هر بار خروج هوایی از کشور باید 37 هزار و 500 تومان و برای هر بار خروج از مرزهای زمینی و دریایی باید 12 هزار و 500 تومان بپردازند.

اما با توجه به استقبال بی‌نظیر هموطنان‌مان از ایام زیارتی اربعین و مشارکت در راهپیمایی میلیونی مسلمانان سراسر جهان، دولت معافیت عوارض را از تاریخ 24 شهریور سال آینده تا 12 آبان ماه همان سال در نظر گرفته است؛ البته باید در نظر داشت که این معافیت از پرداخت عوارض خروج تنها شامل حال مسافرانی می‌شود که از مرزهای زمینی به مقصد کشور عراق، خارج می‌شوند.

برچسب ها:

اجتماعی