جلسه مجمع عادی باشگاه استقلال ۵ آذرماه در وزارت ورزش و جوانان و با حضور مسعود سلطانیفر وزیر ورزش برگزار شد. در این جلسه، اکبر عباسی ملکی به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه گزارش صورتحساب مالی را به وزیر ورزش ارائه کرد. ملکی که به دلیل بازنشسته بودن، از سمت خود در هیئت مدیره استقلال استعفا کرده، همان روز در گفتوگو با پایگاه خبری وزارت ورزش، اعلام کرد که باشگاه استقلال تا پایان سال ۹۸، هیچ مشکل مالی نخواهد داشت. رئیس پیشین هیئت مدیره استقلال عنوان کرد که این موضوع در تاریخ ۷۰ ساله باشگاه استقلال سابقه نداشته و تا این اندازه خیال ما و هواداران پرشمار استقلال از لحاظ مالی راحت نبوده است.
بیشتر بخوانید:
بازیکنان استقلال اعتصاب کردند!
همچنین سلطانیفر، وزیر ورزش پس از برگزاری مجمع باشگاه پرسپولیس در تاریخ ۱۱ آذر، در گفتوگو با پایگاه وزارت ورزش گفت: «با تغییر اسپانسر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، وضعیت مالی آنها نظم پیدا کرد. این اسپانسر هم با برنامه کارش را پیش برده است و با توجه به تمدید قرارداد و مسیر روبهرشدی که وجود دارد پرسپولیس و استقلال تا سال ۹۹ مشکل مالی نخواهند داشت.»
اکنون این سؤال پیش میآید که وقتی وزیر ورزش و ملکی رئیس هیئت مدیره استقلال با قاطعیت عنوان کردهاند که استقلال مشکل مالی نخواهد داشت، چطور امروز با این مشکل روبهرو شدهاند؟ آیا اسپانسر یا موسساتی که باشگاه با آنها قرارداد بسته، به تعهداتشان عمل نکردهاند یا ماجرا چیز دیگری است؟ آیا بحث پیشخور کردن پول اسپانسر وجود دارد؟ از طرفی، باشگاه استقلال برای گزینه بازیکن مدنظر خود در نقل و انتقالات، نامهای ارسال کرده و حتی مبلغ قرارداد نیز ذکر شده است. اگر استقلال با مشکل مالی روبهرو بوده، چطور میتواند بازیکن جدید جذب کند؟ آیا این تناقضها باعث شده که بازیکنان دست به اعتصاب بزنند؟
چندی پیش یکی از بازیکنان استقلال که در ترکیب اصلی نیز به میدان میرود، درگیر بستری شدن مادر بیمارش در بیمارستان شد و چون برای هزینههای بیمارستان خواهان پولش از باشگاه استقلال شده بود، با مسئولان باشگاه بارها تماس میگیرد، اما پاسخی به او داده نشد. یکی دیگر از بازیکنان نیز در ابتدای فصل با وعدههای مدیران پیشین قراردادش را تمدید کرد، اما متوجه شد که این وعدهها عملی نخواهد شد. این بازیکن نیز غیرمستقیم خواهان دریافت رضایتنامه خود شده است.