هشدار جدی وزیر رفاه به پرداخت پاداش آخر سال مدیران/افزایش ۳۰ د رصدی سهم دولت در بیمه تکمیلی بازنشستگان

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، محمد شریعتمداری در نشست صمیمی با بازنشستگان آموزش و پرورش که از سراسر کشور آمده بودند، گفت:‌نباید وعده‌ای بدهیم که نتوانیم آن را اجرا کنیم، بلکه باید مطالبات شما به دقت بررسی و اجرا شود. 

وی ادامه داد:‌از مجموعه بازنشستگان کشوری که یک میلیون و۴۲۰ هزار نفر است، حدود ۸۳۲ هزار و ۳۳۶ نفر بازنشستگان آموزش و پرورش هستند که در واقع ۶۱.۳ درصد را شامل می‌شوند. 

شریعتمداری گفت: ۸۲ درصد بازنشستگان آموزش و پرورش یکبار از وام‌های ضروری بازنشستگی به مبلغ ۵ میلیون تومان استفاده کرده‌اند. 

وزیر رفاه گفت:‌ ۸۲۸ نفر نیز از تورهای سیاحتی و زیارتی بهره گرفته‌اند که قرار شده تا پایان سال به ۲۰۰ هزار نفر این سهمیه برسد، البته ۵۰ هزار سهمیه نیز از سوی بنده به بازنشستگان تعلق خواهد گرفت.

وی با اشاره به افزایش سهم ۳۰ درصدی صندوق بازنشستگی در بحث بیمه تکمیلی بازنشستگان گفت: یا به کارت منزلت این افراد باید منزلت ببخشیم یا طرح دیگری را طراحی کنیم، هویت و منزلت‌بخشی به این افراد لطف ما نیست بلکه تضمین فعالیت‌های جاری در کشور است چرا که ما هم روزی بازنشسته می‌شویم. 

وی تأکید کرد: جذب خیرین مهارت‌افزا نیز در برنامه‌ها دنبال می‌شود، باید خیرین فعال در عرصه بیایند و به آموزش مهارت بپردازند. 

شریعتمداری گفت: ما صدای بلند نواهای فرهیخته کشور خواهیم بود، انضباط مالی و پیشگیری از فساد را حتی تا قطع کردن دست مفسد ادامه می‌دهیم. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با وضعیت معیشتی بازنشستگان گفت: طی برخی از سالها تلاش شده که فاصله بین نرخ تورم و دستمزد سالانه کم شود، هر چند می‌دانیم هنوز هم بازنشستگان در شرایط مطلوبی نیستند، اما در این رابطه همچنان تلاش می‌کنیم و اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری را تکلیف دولت می‌دانیم. 

وزیر رفاه بخشی از عدم اجرای ماده ۸۶ قانون مدیریت خدمات کشوری را به شرایط اقتصادی نامناسب، تحریم‌ها و محدودیت ناشی از درآمد نفتی و مالیاتی دولت مرتبط دانست و گفت: با این وجود نمی‌توانیم از حق مسلم شما در بحث همسان‌سازی دستمزدها عبور کنیم و امیدواریم در بودجه ۹۸ به آن پرداخته شود. 

شریعتمداری تأکید کرد: با شفافیت کار را جلو می‌بریم و تمام فعالیت‌های اقتصادی وزارت رفاه در اتاق شیشه‌ای خواهد بود به این ترتیب شرکت های زیان‌ده ظرف یک زمانبندی مشخص از بدنه صندوق بازنشستگی جدا خواهند شد و به دارایی تبدیل می‌شوند تا سود حاصل از آن به ذینفعان صندوق برگردد. 

شریعتمداری افزود: روی هم کردن هلدینگ‌ها یا چندین لایه کردن حقوق‌های متفاوت رویه‌ای است که باید اصلاح شود.

وی با اشاره به اینکه از بازنشستگان آموزش و پرورش به عنوان مشاور و هیأت مدیره صندوق بازنشستگی بهره‌مند خواهیم بود، گفت: هزینه کردن اموال شما بازنشستگان در صندوق، بیت‌المال نیست، ما وکیل شما در اداره این منابع هستیم، اگر از این اموال حتی چای اضافه می‌ خوریم، نباید خوابمان ببرد چه برسد به دادن حقوق‌های میلیاردی و پاداش‌های غیرقابل قبول؛ پنهان‌کاری هم نداریم، اگر پاداش آخر سال به مدیری لایق داده می‌شود ایرادی ندارد، اما اگر مدیر لایق نیست، جلویش را می‌گیریم. 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی