تهدید شکات از سوی متهمان پرونده آنها را سنگین تر می‌کند

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، در ادامه رسیدگی به پرونده متهمان شرکت دومان توکان پس از سی دقیقه تنفس دادگاه با ریاست قاضی صلواتی ادامه پیدا کرد و برخی از شکاک با حضور در جایگاه مطالبی را مطرح کردند.

یکی از شکاک با بیان اینکه 100 میلیون تومان در شرکت دومان سرمایه‌گذاری کرده است،‌گفت:‌ علاوه بر خسارت‌های مالی ما دچار خسارت‌های معنوی و حیثیتی نیز شده‌ایم، چرا مدیران این شرکت با پول سرمایه‌گذاران برای خودشان خانه و ماشین‌های گران‌قیمت خریده‌اند و حقوق‌های 50 میلیون تومانی پرداخت می‌کرده‌اند.

کامبیز «ق» یکی دیگر از شکاک بود که مبلغ 750 میلیون تومان برای پدرش در این شرکت سرمایه‌گذاری کرده بود وی می‌گفت پدرم سال گذشته دچار بیماری شد و من بارها بارها به دفتر این شرکت مراجعه کردم تا بتوانم سرمایه خود را پس بگیرم تا بتوانم پدرم را در یک بیمارستان مناسب بستری کنم، اما مسئولان شرکت هیچ اعتنایی به گفته‌های من نکردند تا اینکه پدرم در تاریخ 25 بهمن سال گذشته از دنیا رفت.

یکی دیگر از شکاک با حضور در جایگاه عنوان کرد: که 2 میلیارد و 700 میلیون تومان در این شرکت سرمایه‌گذاری کرده است که از رئیس دادگاه خواست که اولویت را بازگرداندن پول 186 نفر شکاک پرونده قرار بدهد و محکومیت‌های قضایی را در اولویت دوم قرار دهد.

همچنین چند تن از شکاک با حضور در جایگاه نسبت به تهدیدهایی که مدیر شرکت آقای دومان نسبت به شکاک انجام داده است اعتراض کردند آنها همچنین عنوان داشتند برخی از شکاک با ایجاد یک کانال تلگرامی تحت عنوان تحت‌الحفظ قصد دارند نظر همه شکاک را به این جلب کنند که ایشان تحت‌الحفظ از زندان آزاد شود تا بتواند بدهی‌های شکاک را بپردازد.

در انتهای جلسه قاضی صلواتی از همه شکاکی که نتوانسته در جلسه حضور پیدا کنند و لایحه‌شان برای امروز آماده نشده دعوت کرد تا در جلسه فردا حضور پیدا کرده و مطالب خود را مطرح کنند.

وی در خاتمه جلسه دادگاه عنوان کرد: تهدیدات و فشار به شکاک فقط پرونده متهمین را سنگین‌تر می‌کند و موضوعی تحت عنوان تحت‌الحفظ فقط زمانی می‌تواند اجرای شود که متهمان اموالی را برای فروش و یا انتقال اعلام کنند والا ما هیچ آزادی تحت‌الحفظی در غیر اینصورت نداریم.

قاضی صلواتی رأس ساعت 13:15 ختم جلسه را اعلام کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی