به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، جلسه نقد و اندیشه؛ فضای مجازی، سواد رسانه ای و ارتباطات اجتماعی از نظر صاحب نظران امروز با موضوع روحانیت در فضای مجازی با حضور خطیب و فعال فضای مجازی حجت الاسلام و المسلمین احسان بی آزار تهرانی، خطیب و فعال فضای مجازی حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن صالحی، فعال فضای مجازی حجت الاسلام و المسلمین مسعود زارعیان در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن صالحی در این نشست در موضوع چگونگی حضور روحانیت در فضای مجازی اظهارداشت: روحانی باید در فضای مجازی آخوندی گری کند فضای مجازی مانند پروژکتور است که عکس ها را روی دیوار می اندازد؛ حضورها متفاوت است و هر فرد براساس زندگی خود سبک حضور خود را در فضای مجازی دارد.
وی یادامه داد: برای مثال شخصی در توییتر حرفهایی میزند که بسیار در دل مردم نفوذ میکند اما غلط املایی بسیاری میتوان از آن گرفت؛ ویرگول را با فاصله می گذرد، نیم اسپیس و اسپیس را رعایت نمیکند و اینها نشان میدهد نباید فرم زده شویم و ممکن است حتی آخوندیگریمان به هم نخورد.
وی گفت: هر فردی فعالیتی در اجتماع دارد و آن را منعکس میکند و اگر فعالیتی نکنیم هیچ چیز در پروژکتور نشان داده نمیشود.
صالحی درباره اثرات تکثرگرایی در فضای مجازی، گفت: به نظریه انتخاب طبیعی اعتقاد داریم و قبول داریم که در طول زمان بسیاری از حیوانات، روشها و سبکهای هنری منقرض شدند.
به گفته وی، تکثر گرایی در فضای مجازی خوبی ها و بدی هایی دارد؛ یکی از خوبی های آن این است که همه مردم اشتباه نمی فهمند و همه مردم با هم درک اشتباه ندارند؛ تکثرگرایی خوب است زیرا فکر مردم ارتقا پیدا می کند و در آینده دچار اشتباه نمی شوند.
انتهای پیام/