روحانیت باید از فضای مجازی به عنوان یک رسانه قدرتمند بهره ببرد

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، جلسه نقد و اندیشه؛ فضای مجازی، سواد رسانه ای و ارتباطات اجتماعی از نظر صاحب نظران امروز با موضوع روحانیت در فضای مجازی با حضور خطیب و فعال فضای مجازی حجت الاسلام و المسلمین احسان بی آزار تهرانی، خطیب و فعال فضای مجازی حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن صالحی، فعال فضای مجازی حجت الاسلام و المسلمین مسعود زارعیان در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین مسعود زارعیان فعال فضای مجازی اظهارداشت: مردم در جامعه امروز همچنان باید توقع داشته باشند که مبارزه کردن با ظالم و دفاع از مظلوم توسط روحانیت را ببینند.

وی با اشاره به این صحبت که فضای مجازی مانند پروژکتوری است که اعمال را نشان می دهد، گفت: مدتی است که مردم نگاه می کنند اما پروژکتور چیزی نشان می دهد یا چیزی که نشان می دهد برای آنها جذاب نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید درباره هدف، چگونگی و اقتضائات حضور روحانیت در فضای مجازی مشخص شود، گفت: باید به مصداق‌های اثرات حضور روحانیت در فضای مجازی پرداخته شود.

وی حضور روحانی ها در فضای مجازی را در سالم سازی این فضا موثر دانست و گفت: حضور طلبه ها بیانگر حیات طیبه اسلامی است؛ حضور روحانیونی که درست عمل می‌کنند می تواند کمک کننده باشد؛ مانند حضور روحانی‌ها در مترو، در جامعه و در محله ها که در مثل گذشته میخ های محله و محل رجوع مردم بودند.

به گفته وی، اکنون جمعیت بیشتر شده و در مقابل ۲۰۰ هزار روحانی و طلبه وجود دارد. اما باز حضورشان کمک کننده خواهد بود اگر نقش خود را به درستی ایفا کنند؛ روح ایمان در جامعه برقرار خواهد بود و مسیر خداوند بر مبنای شریعت اسلام در صراط مستقیم تکثر قرار خواهد یافت.

وی با اشاره به باز کردن صفحه طلبه تو دی در اینستاگرام گفت: وقتی این صفحه باز شد با فضای جدیدی مواجهه شدیم. فضایی که نشان از وجود ابهام در میان مردم در ارتباط با نوع زندگی طلبه‌ها بود. لباس روحانیت همیشه یک ‌فاصله‌ای را بین طلبه‌ها و مردم ایجاد کرده است که هدف این بود با صفحه طلبه تو دی توانسته‌ایم این فاصله را کم کنیم و این نشان از آن دارد که با زبان فضای مجازی در اینستاگرام با مردم همراه شدیم.

زارعیان گفت: برخی حکم به منع استفاده از فضای مجازی می‌دهند درحالی‌که شاید ندانند این فضا چه خیراتی دارد از جمله آنکه می‌تواند همین وظیفه روحانیت یعنی تبلیغ را تسریع ببخشد و از این فضا به‌ عنوان یک رسانه قدرتمند استفاده کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اقتصادی