به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، محققان یک شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی موفق به تولید سوسیس ماهی غنی شده با ژل امگا ۳ مقاوم به حرارت شدند.
این محصول در صنایع غذایی و شیلاتی کاربرد دارد.
با توجه به اینکه مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت بدن به ویژه برای شهروندان ایرانی که رتبه نخست تصلب شراین در دنیا را دارند بسیار ضروری است. محققان ایرانی در این حوزه موادی تولید کردند که از تصلب شراین جلوگیری میکند.
با استفاده از این فناوری، غنیسازی اسید چرب امگا ۳ تا دستگاه گوارش مصرف کننده از آسیب فیزیکی و شیمیایی محافظت میشود و تمام خواص امگا۳ به بدن مصرف کننده میرسد.
انتهای پیام/