به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از پژوهشگاه مواد و انرژی، بابک رئیسی مدیر عامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به کاربرد این دستگاه در صنعت نفت، گاز، ماشینسازی، سرامیک، پوشاک و شیشه گفت: از آنجایی که رنگهای صنعتی مورد استفاده در صنایع ساختمان و ماشینسازی با بهرهگیری از تکنولوژی نانو مواد هر روز بیشتر کاربرد خواهد داشت، برای حفاظت بیشتر و عدم جذب آلودگیهای محیطی، نیاز به این دستگاه در صنعت احساس میشود.
وی افزود: بررسی خاصیت ترشوندگی سیالات برروی سطوح با اندازهگیری زاویه تماس و تحلیل بر همکنش بین فصل مشترک سیال و زیرلایه قابل بررسی و اندازهگیری است.
رئیسی با اشاره به مزیتهای این دستگاه خاطرنشان کرد: این دستگاه علاوه بر آنالیز شکل قطره، برای مطالعه مکانیزم فرآیند سینتر سرامیکها، تعیین تغییرات ابعاد، خمیری شدن و ذوب شیشهها و شیشه سرامیک و پدیده های فصل مشترک سیال و زیرلایه در دمای بالا نیز استفاده میشود.
وی در پایان افزود: این دستگاه و نرمافزارهای بومی شده مربوطه، ساخت داخل میباشند و خدمات پشتیبانی آن دائمی و توسط کارشناسان شرکت انجام میگیرد.
این دستگاه همراه با دستگاه های زاویه تماس استاتیک، زاویه تماس دینامیک (برای تحلیل پسماند ترشوندگی و خود تمیزشوندگی)، کدورت سنج مایعات و دوغابها، در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران در معرض دید عموم قرار گرفت.
دستگاه اندازه گیری زاویه ترشوندگی دما بالا توسط تیم تحقیقاتی این شرکت مازیار صهبا یغمایی، رضا ریاحی فر، بابک رئیسی و علیرضا آقایی که اعضای هیئت علمی و همچنین اعضای گروه مستقل باتری و حسگر پژوهشگاه مواد و انرژی طراحی و ساخته شده است.
انتهای پیام/