به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، اسدالله دیواندری سال 1334 در روستای دیواندر سبزوار متولد شد؛ وی تحصلیات ابتدایی را در روستای طبس گذراند، پس از چندی به تهران عزیمت کرد تا در کنار امرار معاش و کار در کوره شیشهگری و نقاشی ساختمان، دوره دبیرستان را در کلاسهای شبانه به اتمام برساند.
وی پس از اخذ دیپلم در رشته دبیر فنی برق دانشگاه تهران پذیرفته شد و با تلاش و جدیت علمی، دانشجویی ممتاز شد. دوران دانشجوییاش مصادف با اعتراضات انقلابی دانشجویان علیه رژیم فاسد طاغوت بود. نهایتاً از این دانشگاه به عنوان مهندس فنی برق فارغ التحصیل شد و در هنرستان شریعتی سبزوار مشغول به کار شد.
او که فرمانده گروهان ویژه از گردان امام محمد تقی(ع) لشکر ویژه شهدا بود، سرانجام پس از سالها رشادت و مبارزه علیه دشمنان اسلام در روز 24 دی ماه 65 در عملیات کربلای 6 در منطقه شلمچه به فیض شهادت نایل آمد.
وصیتنامه:
«پروردگارا به مظلومیت امام حسین (ع) وخون گلوی تشنه علیاصغر امام حسین (ع) قسم که تا مرا نیامرزیدهای از این دنیا مبر و مرگ مرا شهادت واقعی در راه خودت قرار بده».
بندهای گنهکارم ولی تو شاهدی که در راه تو و جهاد برای تو هر چه داشتم در طبق اخلاص گذاشته و جان بر کف گرفته و انجام وظیفه کردم، و توصیهام به برادرم و کلیه مردم این است که قدر امام و انقلاب را بدانند.
محمدحسین باقری در سال 1328 در شهرستان نفتشهر متولد شد و پس از گذراندن دوران کودکی به همراه خانوادهاش به کرمانشاه رفت. وی پس از اخذ فوق دیپلم به استخدام آموزش و پرورش درآمد و کارمند ناحیه 2 آموزش و پرورش کرمانشاه شد و به عنوان مأمور به خدمت در ستاد جهاد سازندگی کرمانشاه و مأمور در واحد رزمی مهندسی نبی اکرم(ص) انجام خدمت مینمود.
وی در عملیاتهای کربلای4 و 5 شرکت کرد؛ در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه صبح روز 24 دی ماه سال 65 به شهادت رسید.
فرازی از وصیتنامه:
«به سلاح تقوا خود را مجهز نموده و آماده نگهدارید، با عبادت و دعا به درگاه خدا به طور مستمر که نقش اصلی و اساسی در ساخت معنوی انسان دارد، تزکیه نفس، خود را ساخته، راه نفوذ افکار شیطانی را ببندید. در اجتماعات مسلمین شرکت کنید، از احیاناً بر چسبزدنهای ناروا بپرهیزید».
انتهای پیام/