به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، دفتر همکاری آموزشی شاخه کاردانش و شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد با حضور عبدالرسول عمادی سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افتتاح شد.
عمادی اظهار کرد: هدف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آموزشهای مهارتی است و ما باید زمینه برونسپاری آموزشهای مهارتی را بیش از پیش فراهم کنیم.
وی توسعه مهارتهای فنی و حرفهای و آموزشهای مهارتی در سطح مدارس استان را در شاخه کاردانش تأثیرگذار دانست و افزود: عمده فعالیت ما در آموزش و پرورش باید بررسی راهکارهای توسعه آموزشهای مهارتی و زمینهسازی برای برونسپاری این آموزشها باشد به صورتی که آموزش هنرجویان در محل کارگاههای تولیدی و کارخانهها به انجام برسد.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، هدف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را آموزشهای مهارتی دانست و گفت: باید آموزشهای دانشآموزان را از سمت آموزشهای حافظه محور به سمت آموزشهای مهارتی سوق دهیم.
وی محیطها و فضاهای یادگیری متنوع را در یادگیری دانشآموزان مؤثر دانست و ادامه داد: دانشآموزان در محیطهای مدرسه، کلاس درس و محیطهای اردویی مهارتهای مختلفی را به دست میآورند که در سند تحول بنیادین جایگاه بسیار مهمی دارد و ما باید برای افزایش توان دانشآموزان در این راستا مطابق با سند گام برداریم.
سید مصطفی آذر کیش مدیرکل دفتر آموزشهای کاردانش وزارت آموزشوپرورش نیز در ادامه با توجه به تغییرات سریع تکنولوژی و تنوع مشاغل ضرورت ارتباط بین دستگاهی وجود دارد و با توجه به بحث اقتصاد مقاومتی و تربیت روحیه کارآفرینی متناسب با آن ایجاد دفتر همکاری آموزشی آموزشوپرورش شاخه کاردانش در شهرک صنعتی استان لازم است.
وی از فعالیت یک هزار شهرک صنعتی در کشور خبر داد و افزود: فعالیت بسیاری از این کارخانهها و کارگاههای تولیدی با استانداردهای مهارتآموزی در شاخه کاردانش منطبق است و هنرجویان میتوانند کارهای عملی خود را در این کارگاهها سپری نمایند.
آذرکیش ادامه داد: هنرجویان با قرار گرفتن در خط تولید کارخانهها و کارگاههای صنعتی قدرت کارآفرینی و خلاقیت آنها تقویتشده و فرصت بیشتری برای بروز پیدا میکنند و هنرجو فعالیتهای موردنیاز بازار کار را آموزش میبیند.
انتهای پیام/