سرپرست سازمان تامین اجتماعی، گفت: طرح پرونده الکترونیک در بخش بیمهای از شهر تهران آغاز شده و تاکنون 100 میلیون نسخه پرونده به صورت دیجیتالی آماده شده است.
محمدحسن زدا درباره اقدامات صورت گرفته درخصوص الکترونیک شدن پروندههای بیمهشدگان تامین اجتماعی، گفت: طرح پرونده الکترونیک در بخش بیمهای ابتدا در شهر تهران آغاز و حدود یکصد میلیون نسخه پرونده به صورت دیجیتالی آماده شده است و همکاران بدون نیاز به پروندهها اقدامات لازم را انجام میدهند و نیازی به بررسی پروندهها وجود ندارد.
وی بیان داشت: پس از الکترونیکی شدن پروندههای کاغذی را به یک بایگانی اسناد منتقل میکنیم و فضای شعبه را آزاد خواهیم کرد.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی افزود: اجازه نمیدهیم در مکانیزه شدن پروندهها به کسی آسیبی برسد یا اسناد مخدوش شود و تیمی که برای الکترونیک شدن پروندهها آماده کردهایم قطعا بررسیهای لازم را انجام میدهند و با کمترین درصد خطا این کار را انجام خواهند داد و تاکنون نیز گزارشی درباره مخدوش شدن پروندهای نداشتیم.
زدا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا حذف دفترچههای تامین اجتماعی در مراکز درمانی غیرملکی نیز اتفاق افتاده است، گفت: در حال حاضر در مراکز ملکی تامین اجتماعی بیمهشدگان نیاز به ارائه دفترچه ندارند و میتوانند با ارائه کارت ملی خدمات درمانی لازم را دریافت کنند.
وی بیان داشت: اقدامات لازم برای حذف دفترچه در مراکز غیرملکی نیز انجام شده است و تنها 14 استان باقی مانده است که در تدارک این هستیم که اختتامیهای برای این استانها برگزار کنیم؛ در حال حاضر همه استانها زیر بار نسخ الکترونیک و حذف دفترچههای درمانی رفتند.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه زمان میتوانیم حذف دفترچههای درمانی را در تمامی مراکز ملکی و غیرملکی کشور اعلام کنیم، گفت: مشکل کوچکی برای امضای دیجیتال در نظام پزشکی وجود دارد و امیدواریم هرچه زودتر این مشکل را حل کنیم چرا که در پیشرفت کار تاثیر بیشتری خواهد داشت.