برگزاری «کنفرانس سلامت غذایی» توسط سه نهاد بین‌المللی

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، کنفرانس مشترک سه نهاد بین‌المللی فائو، سازمان بهداشت جهانی و اتحادیه آفریقا 12 تا 13 فوریه در آدیسا بابا پایتخت اتیوبی برگزار می‌شود. این نخستین باری است که سه نهاد بین‌المللی در حوزه تأمین و سلامت غذایی کنفرانسی را برگزار می‌کند.

هدف از برگزاری این کنفرانس بررسی بیماری‌هایی که به عنوان مانع تولید غذا هستند و همچنین سرمایه‌گذاری در زمینه سلامت مواد غذایی از محورهای این کنفرانس است. همچنین ایجاد سیستم پایدار سلامت غذایی و راه‌های مقابله با تغییرات آب و هوایی همچنین نوآوری و انتقال دیجیتالی در سرویس‌های سلامت غذایی و نیز توانمند کردن مصرف‌کنندگان برای اینکه بتوانند انتخاب‌های بهتری داشته باشند و حمایت از سیستم‌های غذایی پایدار از محورهای اصلی این کنفرانس خواهد بود.

این کنفرانس در نهایت بیانیه سیاسی سطح بالایی را برای افزایش همکاری‌ها و حمایت از بهبود سلامت غذایی در سطح جهان اعلام خواهد کرد. 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اقتصادی