به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس، فائو اعلام کرد که سرمایهگذاری در بهبود و توسعه روستایی در کشورهای آفریقایی به عنوان راهی برای مقابله با مهاجرت آنها پیگیری میشود.
گرازیانوداسیلوا، مدیرکل فائو اعلام کرد: روی توسعه مناطق روستایی و کشاورزی به عنوان یک راهکار حیاتی در آفریقا دنبال میشود که تضمینی است برای جلوگیری از مهاجرت جوانانی است که مهاجرت را به عنوان مسیر موفقیت خود دنبال میکنند.
وی همچنین گفت: «در آفریقا ما نیازمند سرمایهگذاری در توسعه روستایی هستیم تا اینکه فرصتهای شغلی برای جوانان این منطقه ایجاد کنیم تا آنها همچنان در روستاها به کشاورزی مشغول شوند ما نیاز داریم تا جوانان کشاورزی مدرن انجام دهند».
وی همچنین درباره کنفرانس کشاورزی فائو، بهداشت جهانی و اتحادیه آفریقا اعلام کرد که این بخشی از نشست جهانی کشاورزی و غذا است که این هفته در برلین برگزار میشود.
مدیر کل فائو همچنین خاطرنشان کرد: نیمی از جمعیت آفریقا به شدت فقیر و با ناامنی غذایی مواجه هستند و این بسیار مهم است که سرمایهگذاریهای بخش خصوصی به بخش کشاورزی سوق داده شود.
به اعتقاد داسیلوا این نوع مداخلات به ویژه در دیگر مناطق آفریقا نظیر ساحل عاج بسیار بااهمیت است که میتواند تأثیر شگرفی در مقابله با چالشهای تغییرات آب و هوایی نیز داشته باشد.
* خشکسالی عامل مهم مهاجرت
داسیلوا همچنین تأکید کرد که ایجاد شغل در مناطق روستایی نه تنها در بخش کشاورزی بلکه در هر بخشی که بتوان باعث شود جمعیت روستایی در آن منطقه ماندگار شود بسیار بااهمیت است. اکثر مهاجران جوان از روستاها هستند در حالی که این جوانان برای ایجاد یک کشاورزی مدرن در منطقه آفریقا وجودشان بسیار ضروری است و بسیار حیاتی است که آنها بمانند و با گرسنگی مبارزه کنند.
بنابراین در شرایطی که تأثیرات تغییرات آب و هوایی هم به عنوان مانع بزرگ در بخش تولیدات کشاورزی شده است قفل بیکاری را باید با کلید کشاورزی باز کرد. به نحوی که باید کشاورزی را برای جوانان جذابتر کنیم.
بر اساس گزارش فائو، تعداد مهاجران بینالمللی از سال 1990 تاکنون از 153 میلیون به 250 میلیون نفر رسیده که در این میان مهاجران مناطق روستایی 50 درصد این میزان را شامل میشود. این مهاجران به ویژه در مناطقی که شهرسازی شدهاند بیشتر شده است. این رقم در مناطق صحرای بزرگ آفریقا تا 75 درصد هم میرسد.
انتهای پیام/