به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از اجوکیشن دایو، نتایج یک بررسی جدید تأکید میکند، آموزش عالی آنلاین با تمام ویژگیهای مثبتی که برای دانشجویان به همراه دارد، نباید جایگزین آموزش چهره به چهره شود.
پژوهش صورت گرفته توسط محققان دانشگاه جورج میسون حاکی از آن است، گرچه آموزش عالی آنلاین به هزینه کمتر دانشجویان کمک میکند اما انگیزه تحصیل آنها را برای ادامه دادن تحصیلات تکمیلی کاهش میدهد.
این بررسی انتقادی به آموزش عالی آنلاین یادآور میشود، این مدل از تحصیل به میزان قابل توجهی در افزایش شکاف در موفقیت تحصیلی دانشجویان گروههای اجتماعی-اقتصادی خودنمایی میکند.
اساتید دانشگاهها باور دارند، ایجاد رویکرد مثبت برای توسعه آموزش آنلاین اگر چه با کاهش هزینهها برای دانشجو همراه است اما در واقع کیفیت پایین آموزشی را نیز برای وی به دنبال دارد.
دادههای ایالات متحده نشان می دهد که مؤسسات آموزش عالی با ارائه کلاسهایآنلاین، توانستند جوانان را به خود جذب کنند؛ زنان به میزان قابل توجهی بیش از مردان برای حضور در آموزش عالی استقبال میکنند و این روند در آموزش عالی آنلاین نیز مشاهده میشود.
اساتید و کارشناسان علمی تأکید میکنند، بهترین مدل مدلی ترکیبی است که در آن هم آموزش عالی چهره به چهره هم آموزش آنلاین گنجانده شود.
انتهای پیام/