یک‌ پنجم کل اشتغال‌ کشور مربوط به «کمیته‌ امداد‌» است/ خود کفایی ۷۰۰ هزار خانوار

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، حجت الله عبدالملکی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد، در سفر به استان کردستان و جلسه با مدیران این نهاد، عنوان کرد: افتخار کمیته ‌امداد این است که در طول ۴۰ سال گذشته به این موفقیت دست یافته که قشر محروم جامعه را به افرادی مولد و خودکفا تبدیل کند و این دستاورد مهمی است.

وی با بیان اینکه در طول سه سال گذشته پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال از طریق این نهاد به خانوارهای تحت حمایت پرداخت شده است، افزود: سال گذشته ۱۷۳ هزار شغل در سطح کشور برای مددجویان کمیته‌امداد ایجاد شد که این عدد در ۹ ماهه نخست امسال به ۸۲ هزار شغل رسیده است.

عبدالملکی با اشاره به اینکه در طول دوران خدمت این نهاد،  ۷۰۰ هزار خانوار نیازمند به خودکفایی کامل رسیده اند، ادامه داد: سخت ترین کار در حوزه اقتصاد، اشتغال زایی است و سختی این کار در رابطه با محرومین دو برابر می شود؛ چون این افراد با محدودیت‌های زیادی در زندگی مواجه بوده‌اند ولی با این وجود این نهاد با بهره گیری از علم و دانش روز و با تلاش شبانه روزی توانسته است در کنار سایر خدمات در حوزه اشتغال زایی موفق عمل کند.

وی افزود: یک پنجم از تعداد شغل‌های ایجاد شده در سطح کشور توسط کمیته امداد صورت گرفته است که این شغل‌ها از نظر کیفیت، یک چهارم شغل‌های کل کشور را شامل می‌شود و این موفقیت نتیجه یک کار تیمی و فرایند کاری است که از طریق استعداد سنجی، آموزش، مشاوره و نظارت دقیق بر شغل‌های ایجاد شده افراد تحت حمایت حاصل شده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه این نهاد مدلی مناسب برای حل اشتغال کشور ارائه داده است، عنوان کرد: دانش، خلاقیت و نوآوری نخستین عنصر و ارتقاء انگیزه ها و توسعه ذی نفعان دو عنصر دیگر در زمینه توسعه اشتغال نیازمندان هستند.

عبدالملکی با اشاره به اینکه کارآفرینان، متخصصان اشتغال زایی در جامعه هستند که باید از علم و تجربه آنها بهره برد، گفت: راهبران شغلی، خیران کارآفرین و جهادگران کارآفرین سه گروه از اقشار جامعه هستند که کمیته‌ امداد با ایجاد تعامل با آنها و با استفاده از ظرفیت‌های هر یک از این افراد در جهت اشتغال زایی برای مددجویان این نهاد استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام/ 
 

 

برچسب ها:

اجتماعی