عوامل اقلیمی در بهبود کیفیت هوای امسال تهران مؤثر بودند اما اقدامات نباید نادیده گرفته شود

به گزارش خبرنگار گروه محیط زیست و گردشگری خبرگزاری فارس، محمد رستگاری معاون پایش و نظارت اداره کل محیط زیست استان تهران در نشست خبری محیط زیست استان تهران همزمان با هفته هوای پاک که صبح امروز در محل اداره محیط زیست شهر تهران برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درخصوص اینکه چه مقدار از آمار روزهای هوای پالم و پاک تهران مربوط به مسئل جوی و اقلیمی است گفت:  درصد دادن در این باره این مساله اشتباه است چراکه  سال ۹۰ و ۹۱ هم ما با یک پایداری هوا مثل امسال مواجه بوده‌ایم که شرایط به شاخص ۱۸۰ و ۲۰۰ می‌رسید اما اقداماتی که در این مدت انجام شده باعث شده الان کیفیت هوا خیلی بهتر شود. از جمله مثلاً ما الان دیگر مازوت در استان تهران استفاده نمی‌کنیم.

معاون پایش و نظارت اداره کل محیط زیست استان تهران با تاکید بر اینکه عوامل اقلیمی در بهبود کیفیت هوا مؤثر هستند گفت: اینکه تمام بهبود هوا در یک برنامه پنج ساله را به عوامل اقلیمی ربط بدهیم دو آسیب خواهد داشت.

رستگاری تصریح کرد: نخستین آسیب این مساله این است که ما در بحث آلودگی هوا با موضوع پیچیده رو به رو نیستیم بلکه با مساله بزرگ رو به رو هستیم.

وی ادامه داد: یعنی حجم عملیاتی که باید انجام شود زیاد است. تعداد خودروهای فرسوده زیاده باید خارج شود. متروی زیادی باید کشیده شود. اگر همه بهبود هوا را به عوامل اقلیمی نسبت بدهیم اولاً مشارکت مردم کاهش خواهد یافت که این آسیب اصلی این رویکرد است.

رستگاری افزود: نکته دوم هم این است که برای مسئولان هم عادی می‌شود و از آن سمت هم دچار آسیب خواهیم شد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی