به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از اینکه قانون منع بهکارگیری بازنشستگان در مجلس مصوب شد و شورای نگهبان بر روی آن مهر تائید زد مقرر شد تا ۱۵ آذر تمامی بازنشستگانی که شامل این قانون میشوند از سمت خود استعفا بدهند.
اما در چند روز گذشته مباحثی درباره جمشید تقیزاده، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در فضای مجازی دربار اینکه باید این مدیر دولتی چند روز قبل بر اساس قانون منع به کارگیری بازنشستگان، از سمت خود خداحافظی میکرد، اما وی همچنان به عنوان رئیس صندوق در حال ادامه فعالیت است، مطرح شد.
طبق فیش حقوقی که از تقیزاده در فضای مجازی منتشر شد وی در تاریخ ۱ شهریور سال ۱۳۵۸ به استخدام دولت در آمده و در سال ۸۷ بازنشست شده، اما وی مدعی شده است پس از چندی اعاده به کار شده و به همین دلیل میتواند، با سیستمهای دولتی ادامه همکاری داشته باشد.
درباره مقاومتهای تقیزاده برای استعفا از سمت خود اینگونه عنوان شد که وی با حمایتهای مسعود پزشکیان و سلمان خدادادی که هر دو همشهری و دوست نزدیک تقی زاده هستند، همچنان در پست خود باقی مانده و شریعتمداری نیز در برابر فشارهای این دو نماینده نتوانسته برای برکناری رئیس صندوق بازنشستگی اقدامی را انجام دهد.
مسعود پزشکیان نائبرئیس مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حمایتهای خود از مدیر صندوق بازنشستگی، گفت: بنده برای رفتن یا نرفتن یک مدیر دولتی هیچگاه سفارشی به هیچ وزیری نمیکنم.
وی با بیان اینکه بروید و بررسی کنید و ببینید بنده کدام مدیر را آوردهام یا به سفارش بنده برکنار شده است، ادامه داد: برخی، چون میخواهند افراد مورد نظر خودشان را در پستهایی منصوب کنند و ما مانع این کار شدهایم، امروز دست به فرافکنی میزنند.
نماینده مردم تبریز در مجلس تصریح کرد:برخی افراد گاهاً با دخالتهای خود باعث حضور افرادی در هیئتمدیرههای برخی شرکتها شدهاند، اما، چون امروز ما جلوی کار آنها را گرفتهایم، مجبور شدهاند که بگویند فلانی نمیگذارد تا تغییرات در صندوق بازنشستگی انجام شود. اگر وزیر با سفارش بنده رئیس صندوق را تغییر نداده باید پاسخگو باشد چرا فردی که خلاف قانون در مجموعهای فعالیت میکند باید در آنجا باشد.
وی با بیان اینکه اگر بررسی کنیم مشخص میشود که در هیئتمدیره برخی شرکتهای دولتی افرادی حضور دارند که توسط برخی افراد خاص به آنجا برده شدهاند، گفت: به طور مثال سفارشهای زیادی صورت گرفت که افشانی از شهرداری تهران کنار نرود، اما آیا این کار انجام شد؟ اگر آقای تقیزاده نیز بازنشسته است باید از سمت خود استعفا بدهد.
سلمان خدادادی نماینده ملکان در مجلس در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه فعالیت مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری علیرغم اینکه بازنشسته است، گفت: طبق نظر دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور، معاونت حقوقی رئیسجمهور و معاونت قوانین مجلس افرادی که اعاده خدمت شده باشند قانون بازنشستگی شامل آنها نمیشود.
وی با بیان اینکه بنده با آقای شریعتمداری، پزشکیان و تقیزاده دوستی ۴۰ ساله دارم، ادامه داد: بنده در شیوه کاری خود هیچوقت به وزیری پیشنهاد نکردهام فردی را به عنوان مدیر در جای به کار بگیرید یا فردی را از پستی بردارید مگر اینکه یک مدیر در جای تخلفی داشته باشد و ما بگوییم آن فرد را از آن پست بردارید.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: اگر بنده به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توصیه کنم که به طور مثال آقای تقیزاده را از صندوق بازنشستگی برندار قطعاً نمیتوانم بر کار آن دستگاه نظارت داشته باشم.
اما موضوع حمایت مسعود پزشکیان و سلمان خدادادی از رئیس صندوق بازنشستگی به اینجا ختم نشد و در برخی از رسانهها زمزمههای از یک انتصاب جدید در یکی از شرکتهای تابعه صندوق بازنشستگی کشوری مطرح و عنوان شد که حدود سه ماه پیش فردی به نام "حسن مجیدی" به عنوان قائم مقام شرکت ایرانگردی و جهانگردی از شرکتهای تابعه صندوق بازنشستگی منصوب شده که بررسیها نشان میدهد که مجیدی در واقع همسر زهرا پزشکیان و داماد مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس است البته همین چند ماه قبل و در جلسه استیضاح علی ربیعی وزیر سابق کار، تعاون و رفاه اجتماعی بود که یکی از نمایندگان مجلس از حضور دختر مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس در شرکت پتروشیمی جم، وابسته به شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (آتیه صبا) خبر داده بود.
متن حکم داماد پزشکیان که در فضای مجازی منتشر شد
مسعود پزشکیان نائبرئیس مجلس، اما درباره انتصاب داماد خود به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هر فردی در هر کجا تخلف کرده اعم از دختر یا داماد بنده باید طبق قانون با وی برخورد شود و اگر با خلاف قانون این کار انجام شده باید بیرونش بیندازند.
انتهای پیام/