به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، این دو پژوهشگر ایرانی با همکاری سون جو چانگ در دانشگاه نورت ایسترن امریکا ربات یادشده را تولید کرده اند که دارای دو پا و همین طور یک موتور پیشران قدرتمند به منظور پرواز بر فراز موانع است.
باید توجه داشت که این پهپاد چندان در آسمان بالا نمی رود و از امکانات پهپادها برخوردار نیست. در واقع هدف اصلی از افزودن توان پرواز به لئوناردو کمک به آن برای عبور از موانع است.این ربات لئوناردو نام گرفته که دو حرف اول آن اشاره به کلمه پا یا leg در انگلیسی دارد و بقیه حروف آن مخفف عبارت پهپاد رباتیک هوایی است. ربات مذکور در حالت ایستاده قدی برابر با 0.8 متر داشته و در زمان دویدن مانند یک جوجه حرکت می کند. برای کمک به حفظ تعادل این ربات عمدتا از فیبر کربنی ساخته شده است. وزن این ربات هم بسیار کم و برابر با 2.7 کیلوگرم است که راه رفتن ان را ساده تر می کند.
علیرضا رمضانی در این مورد گفته است: ما دنبال تولید یک کوادکوپتر نبودیم. بلکه می خواستیم رباتی بسازیم که به راحتی بر روی پاهایش حرکت کند و در ارتفاع پایین پرواز کند. پیشرانه پروازی این ربات حفظ تعادل را هم برای آن ساده می کند.
سازندگان این ربات امیدوارند با تکمیل ربات یادشده بتوان روزی از آن برای اکتشافات فضایی در دیگر سیارات بهره گرفت.
انتهای پیام/