قاطع و حقوقی پاسخ تحریم ماهان را می‌دهیم/ سود کارت مصالح ساختمانی در دست بررسی است

به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی صبح امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سود کارت مصالح ساختمانی چقدر در نظر گرفته شده است، گفت: این موضوع هنوز در دست بررسی و مذاکره قرار دارد؛ بانک مسکن محور آن است و طرحش را به بانک مسکن دادیم که تهیه کرده و با بانک مرکزی در حال رایزنی است و هنوز جمع‌بندی نشده است.

وی افزود: نکته برجسته‌ای این است که تولید مصالح ساختمانی و تاسیساتی را تقویت می‌کند و هم می‌تواند آنها را از رکود خارج کند، به این معنا که با سفارش انبوهی که داده می‌شود تخفیف گرفته خواهد شد که آن تخفیف خودش یک مزیت برای کاهش قیمت مسکن است. آیتم مربوط به تسهیلاتش هنوز نهایی نشده است.

وزیر راه و شهرسازی درباره علت تحریم شرکت ماهان توسط آلمان تاکید کرد: این‌ها اتهاماتی واهی است که به کشور ما می‌زنند، کشوری که خودش تولیدکننده تروریست و حامی تروریست است به ما اتهام می‌زند که ما هم حامی تروریست هستیم، به ماهان هم از همین اتهامات زده‌اند و در نامه‌ای که نوشته بودند هم این اتهامات آمده بود؛ امروز هم گفتیم به صورت حقوقی و قاطع جواب دهند.

وی در پاسخ به سوالی درباره تحقیق و تفحص از مسکن مهر و شرکت فرودگاهی اظهار کرد: از بیش از یک سال پیش چهار تحقیق و تفحص برای وزارت راه و شهرسازی در دستور کار نمایندگان مجلس و کمیسیون عمران بود و طی چند روز گذشته سه مورد از این تحقیق و تفحص‌ها سوالش مطرح شد و ما به همراه همکارانمان به کمیسیون رفتیم و توضیحاتی داده شد و هنوز هم بحثش ادامه دارد.

اسلامی ادامه داد: سوالی که اعضای کمیسیون داشتند درباره میزان کیفیت و اثربخشی این‌ها بود همچنین رابطه تولید این مسکن با نیاز جامعه و منابع عمومی که صرف این پروژه شده از جمله سوالات بود؛ البته درباره استحکام این پروژه هم بحث شد.

وی افزود: موضوع دیگر هم در رابطه با شرکت‌های فرودگاهی بود که در مجموع دوازده سوال بود که مسئولان مربوطه جواب داده بودند یکی هم بحث مربوط به خرید هواپیما‌هایی بود که اخیرا انجام شد.

اسلامی همچنین درباره طرح بلیت‌های چارتری و رجا گفت: دولت عنایت ویژه داشت ما در این هفته توانستیم یارانه شرکت رجا بعد از چند سال یارانه متعلق به یارنه تخصیص دهیم، در مورد بلیت‌های چارتری هم به همه شرکت‌ها بخش نامه‌ای را در دی ماه ابلاغ کردیم که بر اساس آن شرکت‌ها مکلف شدند تا سیستم فروش برنامه‌ای داشته باشند و پرواز برنامه ای برگزار کنند که این مهلت تا یکم بهمن ماه جاری بود.

اسلامی با بیان اینکه سعی شده برای شرکت های هواپیمایی سرمایه در گردش آنها را تامین کنیم، گفت: به دنبال آن هستیم تا شرکتها برای تامین نقدینگی خود از این شیوه چارتری استفاده کنند و از معاون اول رئیس جمهور یک ابلاغیه گرفتم که ان‌شاءالله بانک‌ها به شرکت‌های هواپیمایی سرمایه‌ای را تخصیص دهند.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: ممنوعیت چارتری و ایجاد فرصت برای نقدینگی نباید در آینده بهانه‌ای باشد که مسیرهای غیر زیارتی و غیرگردشگری به صورت چارتری فروخته شود.

انتهای پیام/

برچسب ها:

سیاسی