معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: کودک آزاری تنها دارای آسیب جسمی نیست و اثرات روانی نیز دارد که تأثیر آن به مراتب بیشتر است.
حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی کشور نداشتن مهارتهای ارتباطی و زندگی درست است.
وی با بیان اینکه نداشتن مهارتهای ارتباطی میتواند منجر به بروز آسیبهایی چون پرخاشگری و خشونتهای داخل و بیرون از خانواده شود، افزود: مبحث مهارتهای ارتباطی چند سالی است که مورد توجه قرار گرفته و تلاش شده تا زمینه ارتقای مهارتهای زندگی و ارتباط مناسب در مقاطع مختلف تحصیلی آموزش داده شود.
فرید گفت: سعی ما بر این است که به کودکان حقوق متقابل و حق شهروندی را آموزش دهیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه نبود و کمبود مهارتهای اجتماعی مهمترین مشکلی است که به عنوان یک موضوع اساسی و زیربنایی در ایجاد بسیاری از آسیبهای اجتماعی موثر است، ادامه داد: به طور کلی یکی از دلایل مهم آسیبها نبود مهارتهای ارتباطی است.
وی در خصوص کودک آزاری تشریح کرد: چندسالی است استانداردها و حساسیتهای ما نسبت به بحث کودکآزاری بالا رفته است.
فرید با بیان اینکه در بحث کودکآزاری شناساییها بیشتر شده است، افزود: تنها مواردی که ما نگران آن هستیم، کودکآزاری تحت تأثیر موادمخدر است، چراکه این افراد بر اثر مصرف موادمخدر و محرک ممکن است آسیبهای شدیدی را وارد کنند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: کودک آزاری تنها دارای آسیب جسمی نیست و اثرات روانی نیز دارد که تأثیر آن به مراتب نسبت به آسیب جسمی بیشتر است.
وی با بیان اینکه با توسعه اورژانس اجتماعی و وجود ۳۵۰ مرکز توانستهایم شناسایی کودک آزاری را بیشتر کنیم، تصریح کرد: در حال حاضر چند برنامه رسانهای با هدف اثر بخشی بیشتر در خصوص کودک آزاری طراحی و مقرر شده است از رسانه ملی و رسانههای محیطی به نمایش گذاشته شود.
فرید خاطرنشان کرد: یک موضوع مهم این است که به سمت رویکردهای پیشگیرانه حرکت کنیم و بتوانیم آموزشهای فرزند پروری، حمایتهای اقتصادی، اجتماعی و سیاستهای توانمندسازی را درست اجرا کنیم، چراکه در این زمان میتوانیم با کودکآزاری کمتری روبرو باشیم.