سرنخ مهمی که سفیر سابق لو داد/ علت بازداشت مایکل وایت در مشهد/ طرح برخی مسئولان برای برگزاری کنسرت خیابانی

سرویس سیاست مشرق- روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می‌دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

*********

کیهان

شلیک از پشت به دیپلماتی که ۶ ماه است در بازداشت به سر می‌برد


اظهارات سفیر بازنشسته ایران در آلمان، زدن دیپلمات بازداشت شده کشورمان از پشت است و بوی خیانت می‌دهد. سخنان علی ماجدی همچنین بهانه فراهم کردن برای بدعهدی غربی‌ها ارزیابی می‌شود و نمی‌تواند اتفاقی تلقی شود.


علی ماجدی که از تیر ماه ۹۳ سفیر کشورمان در آلمان بود، آبان گذشته به خاطر قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان، بالاجبار بازنشسته شد، او همچنین سال ۹۲ برای مدتی، معاون بازرگانی و امور بین‌الملل وزارت نفت بود. مشاور میرحسین موسوی در زمان نخست‌وزیری (سال ۶۴)، کاردار ایران در امارات (۶۸ تا ۷۰)، سفیر ایران در برزیل و ژاپن، معاون اقتصادی وزارت خارجه (۸۳ تا ۸۴) از دیگر سوابق اوست.


اسدالله اسدی دبیر سوم کشورمان در اتریش، تیر ماه گذشته با اتهامات واهی در آلمان بازداشت شد و این درست زمانی بود که ماجدی، سفیر کشورمان در برلین بود. اکنون با توجه به اتهام‌پراکنی خائنانه ماجدی علیه آقای اسدی که ۶ ماه است در بازداشت به سر می‌برد، این گمانه‌زنی که پرونده‌سازی برای این دیپلمات مظلوم توسط برخی عناصر نفوذی و آلوده انجام شده، قوت می‌گیرد.


روز چهارشنبه، خبرگزاری دولتی ایسنا که سابقه جوسازی و دروغ‌پراکنی علیه زائران عراقی مشهدالرضا(ع) را نیز در سوابق خود دارد، از قول ماجدی اظهارات خلاف واقعی را منتشر کرد که بلافاصله مورد استقبال رسانه‌های عربی و VOA، BBC، رادیو فردا، دویچه وله و… قرار گرفت.


ماجدی در این مصاحبه به جای انتقاد از آمریکا و اروپا به خاطر بدعهدی‌شان مدعی شده بود: «-در مقطعی که ترامپ بر روی کار آمد، خیلی‌ها می‌گفتند که ایران نباید خود را برابر آمریکا قرار دهد، ولی کسانی که ایران را به این سمت بردند براساس یک تفکر اشتباه فکر می‌کردند که این به نفع کشور است.


- متأسفانه ما فقط یاد گرفته‌ایم دشمنی کنیم. باید بپذیریم که آمریکا هژمونی برتر دنیا است. ما باید نوع نگاهمان به دنیا را با توجه به وضعیت بین‌المللی تغییر دهیم و تا زمانی که نوع نگاهمان تغییر نکند، این مشکلات همچنان وجود خواهد داشت.


- ما خیلی نتوانستیم طی این مدت اعتماد اروپایی‌ها را جلب کنیم. اروپایی‌ها با ما کار می‌کنند ولی به ما اعتمادی ندارند. می‌بینیم که طی این چند وقت چه مسائلی بین ایران و اتحادیه اروپا رخ داده است. من نمی‌خواهم مسائل را بازگو کنم ولی این اتفاقات باعث شده که اعتماد اروپایی‌ها به ایران از بین برود.

با دو، سه عمل اشتباه، اعتمادی که در حال ایجاد شدن بود از بین رفت. باید به کسانی که معتقدند با انجام برخی از عملیات‌ها و یا خودسری‌ها می‌توان منافع ملی کشور را تأمین کرد، به صراحت گفت تصور آنها اشتباه است و اقدامات آنها نه در راستای افزایش قدرت ایران بلکه ضد قدرت است.

* در حال حاضر به غیر از برجام ما با چالش‌های دیگری با اروپا مواجه هستیم، چنان که می‌بینیم دانمارک، هلند و آلبانی اقدام به اخراج دیپلمات‌های ایران کرده‌اند به این بهانه که ایران می‌خواسته اقدامات تروریستی در این کشور انجام دهد. از طرف دیگر شاهد دستگیری دیپلمات ایرانی در آلمان هستیم.

جدا از اینکه ادعاهای مطرح شده از سوی اروپا در مورد ایران درست است یا نه. (خبرنگار: برخی در کشور می‌گویند که اروپایی‌ها با ایجاد این چالش‌ها و ادعاها می‌خواهند فرار به جلو داشته باشند به نحوی که ایران نتواند در مورد موضوع SPV از آنها مطالبه کند.)


- من اعتقادی به این تحلیل‌ها ندارم. اروپایی‌ها در مورد ادعاهایی که مطرح کرده‌اند اسنادی (!؟) آورده‌اند که ما نمی‌توانیم آن را به راحتی رد کنیم. گرچه آنها نیز نمی‌توانند این اسناد را به راحتی اثبات کنند. ما می‌بینیم در هنگامی که آقای روحانی به اتریش سفر می‌کند مسائل آلمان رخ می‌دهد.

قبل از آن نیز مسائل دیگری وجود داشت. آنها با یک دوگانگی در سیاست ایران مواجه شده‌اند. ما در داخل کشور با موضوعی همچون «عملیات خودسرانه» مواجه هستیم، آیا می‌توانیم منکر شویم که در خارج از کشور نیز نمونه‌ای از این اتفاقات رخ نمی‌دهد؟ عملیات‌هایی که اعتماد را دچار خدشه می‌کند».


این گزافه‌گویی‌های بی‌سند و کاملاً مشکوک، در حالی است که اخیراً فاش شد دولت هلند برای ده‌ها سال صمدی کلاهی (عامل جنایت تروریستی هفتم تیر) را با اسم مستعار پناهندگی داده و مراقب می‌کرد. همچنین نیسی سرکرده گروهک تروریستی الاحوازیه نیز پناه داده شده بود. به عبارت دیگر، ماجدی به جای اینکه به حضور گروهک‌های مختلف تروریستی در اروپا اعتراض کند، سعی می‌کند برای اروپایی‌ها بهانه فراهم، و عهدشکنی سابقه‌دار از آنها را توجیه نماید.


جالب اینکه با وجود ۶ ماه بازداشت غیرقانونی و همراه با اذیت و آزار دیپلمات کشورمان در آلمان و سپس انتقال به بلژیک، ماجدی می‌گوید نباید مسائل سیاست خارجی را حیثیتی کنیم!


آنچه به مسئله ابعاد امنیتی می‌دهد و ضرورت دارد وزارت اطلاعات و قوه قضائیه و سایر مراجع ذی‌ربط به ماجرا ورود پیدا کنند، پناهندگی چند مهره نفوذی در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا همزمان با آشوب و فتنه سبز در ایران است.


سال ۸۸ و ۸۹ در اوج عملیات روانی دشمن برای القای بی‌ثباتی، حرکتی به نام کمپین سفارت سبز راه افتاد و چند عضو سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا، ضمن اعلام پناهندگی، اقدام به اتهام‌پراکنی علیه جمهوری اسلامی کردند؛ از جمله: محمدرضا حیدری دبیر دوم سفارت در نروژ، حسین علیزاده، دبیر دوم سفارت در فنلاند، فرزاد فرهنگیان رایزن دوم و وابسته مطبوعاتی در سفارت ایران در بلژیک، احمد ملکی از عوامل کنسولگری ایران در میلان ایتالیا و سپس درویش رنجبر و ابوالفضل اسلامی و علی‌اکبر امید مهر (از عناصر نفوذی در سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در ژاپن و فرانسه و هند).


به نظر می‌رسد علی ماجدی سرنخ مهمی درباره شبکه نفوذی و وطن‌فروش (و دیپلمات‌فروش) در وزارت خارجه به دست داده که نباید به سادگی از آن گذشت. باید با تحقیقات جدی قضایی و امنیتی روشن شود او در زمینه وطن‌فروشی، چه زد و بندی با سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه - به هنگام حضور در وزارت خارجه و نفت- داشته و از آن مهم‌تر، کدام شبکه، این قبیل عناصر آلوده را در وزارت خارجه راه می‌دهد و حمایت می‌کند؟!

برجام قرار بود همین موانعی را بردارد که حالا به FATF ربط می‌دهید


مشاور رئیس‌جمهور برخلاف تبلیغات پرحجم دولتی، اذعان کرد این طور نیست که با پیوستن به FATF، مشکلات تحریمی و بانکی حل می‌شود.


اکبر ترکان در روزنامه آرمان نوشت: این طور نیست که وقتی به لوایح چهارگانه بپیوندیم، امکان شکستن تحریم‌ها و امکان ارتباطات بانکی ما در دنیا فراهم و دیگر مشکل بانکی‌مان حل می‌شود. اگر کسی این طور فکر کند، فردا این اتفاق نمی‌افتد و از مردم شرمنده می‌شویم. بلکه معتقدم با تصویب این لوایح و پیوستن ما، دشمن برای اعمال فشار دچار محدودیت می‌شود ولی اگر نپیوندیم برای آمریکایی‌ها شرایطی فراهم می‌شود که اعمال فشارشان را تشدید کنند. چون وقتی به این پیمان‌ها نپیوندیم، اصلاً همکاری بانکی‌مان زیر سؤال می‌رود و با قواعد بانکی دنیا نمی‌توانیم کار کنیم.


در نتیجه نپیوستن ما، کار آمریکایی‌ها را در تشدید تحریم‌ها تسهیل می‌کند. پیوستن ما هم تضمینی برای برقراری روابط بانکی با دنیا ندارد، چون امروز قواعد دنیا بر مبنای قلدرمآبی است. دونالد ترامپ آنچه را که در اندیشه‌های خیلی از سیاستمداران آمریکایی می‌گذرد، با صراحت عنوان می‌کند. ترامپ اصلاً معتقد به قواعد بین‌المللی نیست و چون زور دارد، خیال می‌کند که حق است و چون قدرت نظامی دارد هم به این خیال افتاده که حرفش درست است.

لذا اگرچه پیوستن ما به همکاری‌های بین‌المللی تضمینی برای حل مشکلات ما نیست، ولی نپیوستن ما موجب می‌شود که دست آمریکایی‌ها باز باشد و بتوانند سیاست‌هایشان را برای اعمال فشار بر ما افزایش دهند. از طرفی ما نباید حواسمان را از ترامپ به جاهای دیگر منحرف کنیم بلکه باید مراقب رفتارهای ترامپ و کسانی باشیم که با او هم‌پیمان هستند؛ مثل عربستان و اسرائیل که کوشش می‌کنند به ما ضربه بزنند و اگر به FATF نپیوندیم، این ضربه را راحت‌تر می‌زنند. فراموش نکنیم که اروپا یک قدرت سیاسی است که قادر نیست از این قدرت سیاسی در عرصه بین‌المللی استفاده کند.


اظهارات آقای ترکان البته چند سؤال را هم پیش می‌کشد: ۱- اگر اروپایی‌ها اختیاری مقابل آمریکا ندارند، چرا تعهدات برجام را ادامه می‌دهیم اما از مزایای ادعایی برجام محروم شده‌ایم، به نحوی که حتی انگلیس (به تصریح سفیر کشورمان) برای یک بیمار صعب‌العلاج، پس از ۴ ماه ویزا صادر نمی‌کند؟ ۲- وقتی برجام که ضمیمه سند شورای امنیت (قطعنامه ۲۲۳۱) است به سادگی آب خوردن، پایمال و لگدکوب شده، چه تضمینی برای توهمات و وعده‌های بعدی درباره FATF وجود دارد؟ ۳- وقتی عربستان و اسرائیل می‌توانند در FATF (ولو با همکاری کامل ایران) درباره ما تصمیم‌گیری و کارشکنی کنند و محدودیت‌ها سرجای خود باقی بماند، چرا باید امتیازات امنیتی متعدد را در CFT و پالرمو و خود FATF واگذار کنیم؟


صورت مسئله روشن است. وقتی اروپا به تصریح آقای ترکان قادرنیست بر سر برجام، مقابل تحریم‌های آمریکا بایستد، مسئله اصلاً بعد حقوقی ندارد بلکه کاملاً سیاسی است و این موضع سیاسی را نباید به موضوع حقوقی (الحاق بر FATF) تنازل داده. اگر می‌گویید بهانه را از دست دشمن بگیریم، باید پرسید مگر همین حرف را به هنگام قبول برجام نمی‌گفتید؟! چرا بهانه ازدست دشمن گرفته نشد و همه تحریم‌ها- با چند تحریم جدیدتر- بازگشت؟!

ایران

علت بازداشت مایکل وایت در مشهد

خبر اول اینکه، غلامعلی صادقی، دادستان مشهد درباره علت بازداشت فردی که گفته می‌شود نظامی سابق امریکا است در مشهد گفت: این فرد شاکی خصوصی دارد. به گزارش مهر، وی در پاسخ به این سؤال که اتهام امنیتی متوجه این فرد نیست؟ گفت: در حال بررسی است، اما آنچه فعلاً محرز و مسلم است، این است که این فرد شاکی خصوصی دارد.

صادقی افزود: این پرونده در مرحله تحقیقات است و پس از کامل شدن نتایج آن اعلام می‌شود. دادستان مشهد در پاسخ به این سؤال که آیا این فرد همچنان در بازداشت است؟ گفت: بله این فرد همچنان در بازداشت به سر می‌برد.

پس از بازداشت مایکل وایت نظامی سابق امریکا در مشهد، موضوع بازداشت این فرد از طریق دفتر حفاظت منافع واشنگتن در تهران به اطلاع دولت امریکا رسید و دولت متبوع وی از همان ابتدای بازداشت در جریان این دستگیری قرار گرفته است.

هدف انقلاب از نظر آیت‌الله مصباح

خبر دیگر اینکه، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم گفت: ماهیت انقلاب مردم کشورمان، حاکمیت اسلام و ارزش‌های دینی است و امروز هم برای بقای آن، باید به مسائل فرهنگی و معنوی بیشتر اهمیت بدهیم.

به گزارش «انتخاب»، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی با انتقاد از برخی نهادها که هدف اصلی انقلاب اسلامی را رفع فقر و محرومیت وانمود می‌کنند، گفت: اگر اینگونه باشد، انقلاب اسلامی چه تفاوتی با انقلاب‌های مارکسیستی و لیبرالیستی دارد.

مرضیه هاشمی: بابت عقایدم بازداشت شدم

باخبر شدیم که، خبرنگار و مجری شبکه خبری پرس‌تی‌وی بعد از آزادشدن از زندان امریکا گفته علت بازداشت او شغلش به عنوان یک خبرنگار و عقایدش بوده و اینکه دولت امریکا می‌خواسته به او هشدار بدهد که مراقب حرکاتش باشد.

‌به گزارش فارس، مرضیه هاشمی این اظهارات را روز پنجشنبه، یک روز بعد از آزادی از زندان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس مطرح کرد. مجری پرس‌تی‌وی به هیچ جرمی متهم نشده و واشنگتن اعلام کرده ایشان به عنوان «شاهد کلیدی» برای ادای شهادت در تحقیقات مربوط به یک پرونده قضایی نامشخص مقابل یک هیأت منصفه بازداشت شده است.

گزینه احتمالی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد

شنیدیم که، در پی استعفای محمد سلطانی‌فر معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تابناک خبر داده که علیرضا معزی، دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت در دولت یازدهم، گزینه اصلی معاون مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

تحریم های جدید امریکا علیه ایران

دست آخر اینکه، امریکا شماری از نهادهای مرتبط با ایران را تحریم کرد. به گزارش ایسنا به نقل از شبکه اسکای نیوز، وزارت خزانه داری امریکا چهار نهاد مرتبط با سپاه قدس و هواپیمایی ماهان را به فهرست تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران اضافه کرده است.

خبرگزاری رویتر هم اعلام کرد که نهادهای تحریم شده، لشکر فاطمیون، لشکر زینبیون، هواپیمایی فارس ایر قشم و شرکت مسافرتی «فلایت تراول» مستقر در ایروان هستند. دو هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ خطوط هوایی فارس ایر قشم هم در لیست جدید تحریم‌های امریکا دیده می‌شوند.

خراسان

طرح برخی مسئولان برای برگزاری کنسرت خیابانی و جشنواره شادی!


بر اساس طرح تعدادی از مسئولان دولتی برای پاسداشت میراث فرهنگی ناملموس شهرها و روستاهای کشور که با هدف اجرای بند "ب" کنوانسیون پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس -مصوب سال ۲۰۰۳ یونسکو- تهیه شده، پیشنهاد شده اقداماتی چون تعبیه فضاهایی برای برگزاری کنسرت های خیابانی برای زنده نگه داشتن هنرهای نمایشی سنتی و افزایش مخاطبان و نیز برگزاری جشنواره ها (کاروان های شادی) و جشن های ملی، برنامه ریزی و اجرا شود.

آرمان

واکنش ۲ هنرمند به غیبت فردوسی‌پور

شنیده شد که فردوسی پور این روزها در تلویزیون هیچ برنامه‌ای ندارد و تنها شاهد گزارش برخی از بازی های جام ملت های آسیا توسط او هستیم. این مسئله با واکنش چهره های هنری و بازیگران نیز همراه بوده است.

محسن تنابنده بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون، با انتشار تصویری از این گزارشگر و مجری فوتبال در اینستاگرام نوشت: «رفتیم تو چهارتا هنوز از عادل خبری نیست؟» مهراب قاسم‌خانی نیز با نگاهی طنزآمیز، فردوسی پور را در جایگاه یک گمشده قرار داد و با انتشار عکسی از او اینطور نوشت: «عکس متعلق به مردی به نام عادل فردوسی پور میباشد، که آخرین بار با قد دراز و موی فرفری در حوالی جام جم مشاهده شده. از هموطنان خواهشمندیم در صورت مشاهده وی اطلاع رسانی نموده و ملتی را از نگرانی برهانند.»

علت بازداشت نظامی سابق آمریکا در مشهد

شنیده شد که دادستان مشهد علت بازداشت نظامی سابق آمریکا را تشریح کرد. غلامعلی صادقی در پاسخ به این سوال که اخیراً فردی که گفته می شود نظامی سابق آمریکا است در مشهد بازداشت شده است، علت بازداشت این فرد چیست؟ گفت: این فرد شاکی خصوصی دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اتهام امنیتی متوجه این فرد است؟ گفت: این موضوع در حال بررسی است اما آنچه که فعلاً محرز و مسلم است این است که این فرد شاکی خصوصی دارد. صادقی افزود: این پرونده در مرحله تحقیقات است و پس از کامل شدن نتایج آن اعلام می شود. دادستان مشهد در پاسخ به این سوال که آیا این فرد همچنان در بازداشت به سر می‌برد؟ گفت: بله این فرد همچنان در بازداشت است.

قاچاق ۱۷۰۰ کانتینر ظروف شیشه‌ای

شنیده شد که محمد دهقان با ارسال نامه‌ای به وزیر اقتصاد از قاچاق ۱۷۰۰ کانتینر ظروف شیشه‌ای از طریق کارت های اجاره ای بین سال‌های ۹۳ تا ۹۵ خبر داد.

در این نامه آمده است: در سال های ۱۳۹۳ الی ۱۳۹۵ آقای ه. الف از طریق کارت‌های اجاره ای و با بکارگیری برخی عوامل انسانی اقدام به وارد کردن حدود ۱۷۰۰ کانتینر ظروف شیشه ای از کشورهای اروپایی و چین و امارات نموده است و برای فرار از پرداخت حقوق گمرکی، کشور چین را مبدأ همه ظروف مذکور اعلام کرده است.

مطابق اعلام کتبی ناظر گمرکات استان هرمزگان به تاریخ ۲۰/‏۱۲/‏۱۳۹۶‬ آقای‌ه.الف (از طریق عوامل خود) با جعل اسناد گمرکی و بارنامه مربوط به حمل حدود ۱۷۰۰ کانتینر در قالب ۹۹ اظهارنامه گمرکی، حقوق دولت را ضایع کرده است.

تأثیر گرم شدن زمین روی نرخ تولد

شنیده شد که تحقیقات نشان می‌دهد گرم شدن کره زمین اثرات زیادی روی سیاره ما دارد، اما ممکن است به‌طور مستقیم روی زیست‌شناسی انسانی نیز تأثیر بگذارد و به‌طور ویژه تغییرات اقلیم روی نسبت نوزادان دختر و پسر اثرگذار باشد.

محققان تأثیر زلزله ۱۹۹۵ کوبه روی منطقه هیوگو، زلزله بزرگ ۲۰۱۱ ژاپن روی منطقه توهوکو، نشت اتمی نیروگاه اتمی فوکوشیما در دایچی و زلزله ۲۰۱۶ استان کوماموتو را بررسی کردند. مهم‌ترین نتیجه این تحقیق این بود که ۹ ماه پس از وقوع این حوادث نرخ تولد پسران بین ۶ تا ۱۴ درصد کاهش پیدا کرد.

حکم محکومیت جالب یک راننده بی احتیاط

شنیده شد که هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری استان گلستان از صدور حکم جایگزین حبس برای راننده بی احتیاط خبر داد و بیان کرد: فردی که در پی بی احتیاطی در رانندگی سبب مصدومیت فرد دیگری شده بود در ابتدا به یک ماه حبس محکوم شد.

قاضی گالیکشی به جای زندان وی را مکلف کرد تا در خدمات عمومی رایگان و فعالیت‌های اطفای حریق به مدت ۲۰۰ ساعت شرکت داشته باشد. اداره منابع طبیعی و واحد اجرای احکام کیفری شهرستان گالیکش بر اجرای این حکم نظارت می‌کنند.

مخالفان FATF در لولاگر تحصن کردند

شنیده شد که جمعی از دانشجویان، طلاب و اقشار مختلف مردم در مخالفت با لوایح مربوط به FATF (پالرمو و CFT) در مسجد لولاگر تهران (روبه‌روی متروی آذربایجان) تحصن کردند.

گفتنی است مطالبه راه حل‌های اقتصادی هم از دلایل دیگر تحصن دانشجویان، طلاب و اقشار مختلف مردم در مسجد لولاگر تهران است. تحصن کنندگان از روزهای گذشته با روش‌های مختلف مخالفت خود را با تصویب پالرمو و CFT اعلام کردند. لازم به ذکر است ۱۲ ظهر جمعه زمان رسمی آغاز تحصن اعلام شده است.

بازگرداندن ۶۲ مهاجر پاکستانی از ایران

شنیده شد که رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند که ۶۲ تبعه این کشور به جرم ورود غیرقانونی به ایران و نداشتن مدارک معتبر اقامتی از طریق گذرگاه مرزی تفتان (هم مرز با شهر میرجاوه ایران) به نیروهای مرزبانی پاکستان تحویل داده شدند.

بیشتر اتباع پاکستانی که در ایران بازداشت و به کشورشان بازگردانده می‌شوند، کارگرانی هستند که مدارک معتبر مربوط به مهاجرت را ندارند و بسیاری از آنان قصد عبور از مسیر ایران برای ورود غیرقانونی به کشورهای اروپایی دارند.

محرومیت یک نماینده ازورودبه‌استادیوم‌ها

شنیده شد که محرومیت نماینده بوشهر در مجلس از ورود به استادیوم ها توسط کمیته انضباطی ابلاغ شده است.

حجت‌الاسلام عبدالحمید خدری بخاطر رفتار ناشایست سه ماه از ورود به استادیوم های ورزشی محروم شد. طی این حکم که از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال صادر شده است، این نماینده به دلیل رفتارش با داوران و ایجاد تنش در مسابقه تیم های پرسپولیس گناوه و نفت و گاز گچساران سه ماه از ورود به ورزشگاه محروم شد.

دستگیری۴ ایرانی در مرز مهران

شنیده شد که هیأت گذرگاه‌های مرزی عراق اعلام کرد ۴ایرانی را در مرز زرباطیه (مهران) دستگیر کرده است.

تابناک نوشت؛ پایگاه عراقی المدار نیوز به نقل از بیانیه این هیأت خبر داد این ۴تبعه ایرانی که یک مرد و ۳ زن هستند، تحت تعقیب قوه قضائیه عراق بودند و با توجه به درخواست پلیس نجف اشرف در این نقطه مرزی دستگیر و تحویل دادگاه شدند.

از چه ماشین‌هایی بیشتر استقبال می‌شود؟

شنیده شد که رئیس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه‌داران خودرو گفت: با توجه به بالا بودن قیمت خودروهای داخلی خریدار در بازار بسیار کم است و خرید و فروش به ندرت صورت می‌گیرد.

در حال حاضر خریداران ترجیح می‌دهند از خرید خودروی خارجی صفر اجتناب کنند و بیشتر به فکر تعویض خودرو با خودروهای کارکرده هستند.

زنان به حوزه‌های علمی ورود کنند

شنیده شد که زن خوب نمونه مردم خوب است، چه اینکه مرد خوب نیز نمونه مردم خوب است، قرآن اینگونه سخن می‌گوید، زیرا عظمت انسان به روح اوست و نه پیکر او. هیچکس نمی‌گوید آزادی، عدل، تقوا و این مسائل مذکر است یا مونث، چرا که یک حقیقت مجرد متعالی، مذکر و مونث بودن بر نمی‌دارد.

برچسب ها:

سیاسی