اجرای طرح پایلوت «صبر» برای کاهش پرونده‌های قضایی/آموزش مهارت‌های زندگی به ۶۵هزار زوج

فرزانه جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، گفت: در برنامه مشاوره وامور روانشناختی به اجرای طرح‌های مختلفی برای ارتقای آموزش مهارت‌های زندگی در خانواده‌ها پرداخته‌ایم. 

وی ادامه داد: طرح‌هایی مانند غربالگری اضطراب، آموزش پیش از ازدواج، آموزش زندگی خانواده، مهارت‌های زندگی، نماد و طرح پایلوت صبر از نمونه‌های این برنامه‌هاست. 

وی گفت: انجام مشاوره‌های تلفنی دولتی و غیردولتی و مشاوره‌های اینترنتی در این قالب اجرا شده است. 

جوادی تصریح کرد: در طرح محب برای بحث مداخله در حمایت‌های روانی - اجتماعی در بلایا، برگزاری مانور، آگاه‌سازی مردم در جهت مقابله با حوادث غیرمترقبه برای کاهش حداقل آسیب‌ها از ابتدای سال اجرا شده و  ۵ هزار نفر در ۸۶ محله از آموزش بهره‌مند شدند. 

وی ادامه داد: در طرح غربالگری اضطراب نیز برای غربالگری کودکان ۵ تا ۶ ساله طراحی شده، کودکانی که مشکوک و در معرض خطر هستند تحت حمایت قرار می‌گیرند که تاکنون ۴۴۰ کودک غربالگری شده‌اند. 

جوادی افزود: در طرح آموزش پیش از ازدواج تاکنون ۳۱ هزار نفر تحت آموزش‌های پیشگیرانه برای کاهش آسیب‌هایی مانند طلاق،‌ خشونت‌های خانگی، فرزندان تک‌سرپرست و بی‌سرپر ست قرار گرفته‌اند. 

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی استان تهران گفت: طرح آموزش زندگی خانواده نیز در پنج حوزه ازدواج و خانواده،‌ مهارت گفتگو، مهارت حل تعارض، نقش‌های جنیستی و فرزندپروری اجرا شده که تاکنون از ابتدای سال ۵۳ هزار نفر در این کارگاه‌ها آموزش دیده‌اند. 

جوادی همچنین از آموزش ۶۵ هزار نفر در طرح آموزش مهارت‌های زندگی خبر داد و گفت: طرح پایلوت صبر نیز براساس دیدگاه‌های رئیس قوه قضائیه در حال برنامه‌ریزی و لازم‌الاجراست که بر این اساس گسترش فرهنگ صلح، سازش،‌ عفو و گذشت، ارتقای فرهنگ مدارا،‌ مودت،‌ همدلی، صبر و مهربانی در جامعه، اعتلای فرهنگ قانونمنداری و احترام به حقوق دیگران، ارتقای کارآمدی دستگاه قضایی کشور در حل و فصل دعاوی و  منازعات، ارتقای جایگاه ایران و دستگاه قضایی کشور در عرصه صلح‌طلبی و حقوق بشر، کاهش زمینه‌های نزاع و اختلافات، کاهش پرونده‌های قضایی و کاهش تعداد زندانیان از جمله اهداف این طرح است. 

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی