به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، نادر فلاحی با اعلام این خبر گفت: برپایی این مراسم در راستای رونق گردشگری مذهبی است.
وی افزود: حضور آشپزهای خبره استانی و مردمی که نذورات خود را در این مراسم به اشتراک گذاشتند باعث برگزاری هرچه باشکوهتر این مراسم شد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: در این سفره نذری آش رشته اردبیل، آش گیلدیک و انواع حلواهای سنتی برای شرکتکنندگان در این مراسم ارائه شد که میتواند شروع خوبی برای گردشگری غذا باشد.
فلاحی اضافه کرد: همچنین یک سفره ویژه از طرف معاونت صنایع دستی در این مراسم برپا شده بود که تمامی ظروف استفاده شده در آن از صنایع دستی استان اردبیل و دیگر استانهای کشور بود.
انتهای پیام/